CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 April 2010

cerita CUCUK H1N1

H1N1
seram jer bunyi nyer kan?

Ni bukan kisah di serang virus H1N1 ~ jauh lagi di suspek
atau yang seangkatan dengan nyer~

Ni cerita kami diberi suntikan
Vaksin Pencegahan H1N1
secara pree berlokasi di skolah ku yang terchenta
pada pukul 9.00 pagi
(aku pon tak sure sbenar nyer nama ubat tu aper)

Aku tadahkan jer lengan aku huhu bleh eak cam tu~ entahh "tak sure"

Lepas breakfast kat kantin yang samakin cumill
Kami berdoyon-doyon merelakan diri di cucuk

Layan picas~

Dialog mak buyong : Cik misi kojangan salah cucuk, kang aku cucuk korang lakk
(heheh gaya tak menahan tu)


OK next~ selak-selak time:

Gambar Erin?
tak de makna nyer
huhuhu... aku kan cuak giler~ benda-benda yang berunsurkan hospital dan ubat-ubatan ni, ape lagi cucuk-cucukan fuyyyy
BEDERAU DARAH

~time cucuk tu tak ler sakit pon....
tapi sakit gak

(wahhh drama queen tull aku)

30 minit pastu aku NGANTUK
~ aku pon tak sure kesan ubat or aku memang suka tido heheheeee

tapi lepas 5 jam~
Mak aiiiii SAKITT GILER wehhh
2 hari tak hilang lagik

cam bisa-bisan and tangan jadik berat, lenguhhh
ok aku nak stop dah taip
SEBAB AKU LENGUH
~kesan ubat ni huhhhhhh

Lepas disuntik baru aku baca tentang ini dan ini

wallahhualam
~semoga yang terbaik untuk kami~



Tanda Kenangan