CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 April 2010

cerita CUCUK H1N1

H1N1
seram jer bunyi nyer kan?

Ni bukan kisah di serang virus H1N1 ~ jauh lagi di suspek
atau yang seangkatan dengan nyer~

Ni cerita kami diberi suntikan
Vaksin Pencegahan H1N1
secara pree berlokasi di skolah ku yang terchenta
pada pukul 9.00 pagi
(aku pon tak sure sbenar nyer nama ubat tu aper)

Aku tadahkan jer lengan aku huhu bleh eak cam tu~ entahh "tak sure"

Lepas breakfast kat kantin yang samakin cumill
Kami berdoyon-doyon merelakan diri di cucuk

Layan picas~

Dialog mak buyong : Cik misi kojangan salah cucuk, kang aku cucuk korang lakk
(heheh gaya tak menahan tu)


OK next~ selak-selak time:

Gambar Erin?
tak de makna nyer
huhuhu... aku kan cuak giler~ benda-benda yang berunsurkan hospital dan ubat-ubatan ni, ape lagi cucuk-cucukan fuyyyy
BEDERAU DARAH

~time cucuk tu tak ler sakit pon....
tapi sakit gak

(wahhh drama queen tull aku)

30 minit pastu aku NGANTUK
~ aku pon tak sure kesan ubat or aku memang suka tido heheheeee

tapi lepas 5 jam~
Mak aiiiii SAKITT GILER wehhh
2 hari tak hilang lagik

cam bisa-bisan and tangan jadik berat, lenguhhh
ok aku nak stop dah taip
SEBAB AKU LENGUH
~kesan ubat ni huhhhhhh

Lepas disuntik baru aku baca tentang ini dan ini

wallahhualam
~semoga yang terbaik untuk kami~



3 ulasan:

Yan berkata...

bagusla dpt suntikan ni free jek..

mmg ade certain suntikan tu wat kite lenguh tangan.. aritupn amik suntikan kancing gigi.. misi tanye dulu selalu wat keje tangan mane.. dia kata dia nak cucuk kat tangan yg kurang wat keje.. sbb suntikan tu buat lenguh tangan./
ingatkn lenguh aje.. upenye siap naik bengkak lg.. 2-3 hari..

eRiNsZ berkata...

btoi tu yan.... dah 5 ari ni tp still traser lagik kuat ngat kot ubatnyer~

lin berkata...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

Tanda Kenangan