CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 November 2018

Percutian 4hari 3 malam ke Tanah Minang ( Bukit Tinggi dan Padang Indonesia)

Throwback: Road to Tanah Minang
Banyak sangat nak diceritakan sampai tak tau macammana nak mula.. hahaha..

Ku namakan... #misimebelijiwa #menciptakenangan gitew hahahaa...
Terasa nak menulis di blog yg dah lama..usang hahaaa.. ingat ke lagi password pinkheArt ku itu.. 😂.
1 November 2018 yang amat penat lagi memenatkan jiwa dan minda hahahaa...lepas sekolah begegas ke Perupok.. hantar anak-anak.. kemudian..
5.00pm naik bas dari KB- Gua Musang- KLIA2.
Pergi berdua bersama Mr Jep. Cabaran jugak sebenarnya... 1st time "bercuti" tinggalkan anak-anak.😊Gelora dalam jiwa ni hanya Allah yang tahu.

Perjalanan ambil masa dalam 6 jam... boleh la.. ambil masa terluang berdua..
Flight pagi jam 7.20am.
Solat subuh di KLIA memang kena beratur... haha ruang solat/surau di balai pelepasan ni sempit sangat kot kna beratur lama la jugak..
Kami tak pergi berdua je.. kami join group sekolah.. kawan-kawan sekolah and geng #selpiitumesti pun join trip ni..


Flight dari KLIA ke Padang, Indonesia (Minangkabau airport) tak ambil masa yang panjang... sekitar 1jam 15 minit

Tak sempat tau nak menikmati Nasi Lemak Pak Nasir dalam penerbangan Air Asia tu...
Nasib teringat tips dari memberku Salhafiza... Sa kata kena makan cepat cepat.. sebab sedang elok dia hidangkan... makan.. habis.. trus landing time hahahaa...
sedap... 1st time makan masa flight dari KB ke KLIA hahhaa.. pedas..panas... kena makan laju laju.. elok-elok habis trus je mendarat hahaa... tapi nasi lemak ni memang best. Sarapan di awan biru gitew...






#roadtotanahminang part 1


8 ulasan:

رامز المثاليه berkata...


شركة تنظيف كنب بالخبر
شركة صيانة مكيفات بالخبر
شركة تنظيف مطابخ بالخبر

رامز المثاليه berkata...


افضل خدمات التنظيف بالدمام تجدونها مع شركة تنظيف مسابح بالاحساء شركة المثالية للتنظيف المتفوقة والمتقدمة دائما لانجتزتها وخبرتها الكبيرة التي قدمتها لعملائها بالجودة والمواصفات القياسية بالاسعار المناسبة والجودة العالية بخصومات تصل الي 50% مع الضمان للجودة

شركة تنظيف مسابح بالدمام

taag company berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
taag company berkata...


شركة انشاء وصيانة مسابح بالخبر والقطيف
شركة تنظيف بالخبر
شركة تنظيف فلل بالخبر
شركة تنظيف كنب بالخبر
شركة تنظيف مسابح بالخبر
شركة كشف تسربات المياه بالخبر
شركة شفط وردم بيارات بالدمام والخبر
شركة عزل اسطح بالخبر
شركة رش مبيدات بالخبر
شركة تنظيف موكيت بالخبر

Susan berkata...

Thank you for helping people get the information they need. Looking for some inspiration for your next trip? Find great vacation ideas and inspiration from Things to do, your source for the web's best reviews and travel ...

Ronaldo drogba berkata...

ROku is the kind of network that will always entertaining. for more about Roku visit the below link
Roku.com/link

Jason Mathew berkata...

ROku network that will always entertain you . for more about Roku visit the below link
Roku.com/link

avgcomretail berkata...

AVG antivirus is the top of the line antivirus for the assurance of your computerized gadgets. It is intended to keep you protected and secure. It secures your significant information and documents, out of the compass of programmers. www.avg.com/retail
It examines the information put away in your PC regardless of whether you are away from your PC.

Tanda Kenangan