CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

03 Jun 2010

ruang menjahit saya

Berteduh dari panas matahari dan hujan ribut di "rumah puteh" yang
tersangat lah limited... tahap keluasan nyer...

sila bayangkan..
~rumah teres ~yg tengah-tengah..(kos rendah kot)

~3 bilik... :1bilik tidur+tmpat simpan bju(almari)
: 1bilik djadikan tmpat smpan kotak + tmpat sangkut koleksi tdung + tmpat iron baju
: 1 bilik lagi dtrunsferkan menjadik dapur

~dapur asal sesangat sempit... hnyer bleh muat 1 rak pnggan n sinki jer..

~ ruang tamu yang d letakkan satu set meja makan dan separuh lagik ltak tkar, bntak duduk ngan rak tv + tv ler...
(huhhh sangat sempIT okeh.. mjur la b4 ni erin tak beli set sofa)


so korang raser dimanerkah erin melakukan hobi bermusim ku~ MENJAHIT dan dimanakah lokasi mesin jahit ku?
~ooooo tolong jangan jawab dalam toilet ataupun kat garaj kereta yer...

di sini lah lokasi erin menjahit
tarra
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Memandangkan meja makan ni kurang berfungsi sejak pindah kerumah putih ni so ku jadikkan 1/2 daripada nyer sebagai meja Jahit huhuhuhuhuhuh


upppss mesin jahit cap ayam ku..
hanyer ni je la.. yng termapu dek duit tabung ku

sangat bersedey di situ..

Erin impikan ini:

gambar dari blog emmmmmmm ala tak ingat la plak.. nt da ingat erin bg link eak..
or tuan tanah nyer tolong let me know ya'

tetiber jer rase cam mau pindah segera ke
"Cute Castle"

tapi
boleh ker aku dapat SEWing Room cenggini?
huhhh angan-angan hanya angan-angan

1~master bedroom
1~ eisya's bedroom
1~computer room ( mr jep da cop awal-awal nieh)
+ mau satu msin jahit tepi pree buleh?
huhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aku mau pingky mingky sewing corner....

3 ulasan:

ziha berkata...

wah kak erin..sambil menjahit bole tgk tv..ok la tu.. :)

eRiNsZ berkata...

tu gmbar sbelum mjahit cik ziha... smasa mnjahit...huhh sepah abesss...
klo ader org nk meminang compem pusing balik muhahaa

mamarempit berkata...

bilik jait akak cam tongkang pecah....cam dlam gua pun iye gak....sadis kalo nk tunjuk kt orang...hahaha

Tanda Kenangan