CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 Julai 2010

Result~ suka-suka give away

Korang ingat lagi tak kat suka-suka giveaway yang erin buat baru-baru ni..
Huhh lama betul nak update kan..
ampun kan daku yer kawan-kawan kesihatan erin memang sangat-sangat merudum huhu
ku gagahi jua jemari nieh cheewah:

dan



jawapnnya memang kami ke ____________ Cuti blan 6 hari tu
ngeh ngeh ngeh

weoll berjimba-jimba di
BUKIT GAMBANG WATER PARK




Tak mau cerita pasal percutian yang Best itew kali ni
erin cuma mau update senarai
PEMENANG


pemenang yang pertama meneka dengan CEPAT & TEPAT ialah


Blogger Iela Fazielah berkata...okeh.. ila teka kat gambang waterpark!!!!
U'RE THE WINNER dear
dan saya bermurah hati untuk bagi hadiah kesian muhahaha~small give jer
untuk mereka yang meneka dengan tepat
Blogger aNiS tHe BumbleBee
Padam
Blogger mek da ©™
Padam
Padam
Blogger ::Mamalyna::Padam


Blogger :L:I:L:L:Y:
Padam
Blogger liwaniel
`
Tahniah kecik untuk korang sebab hadiah nyer kacik hehe
Sila claim hadiah korang dengan cara hantar email ke

ehemsz@yahoo.com.my

tajuk email mestilah: Saya menang hadiah kecik itew


~ngeh ngeh ngeh~

TERIMA KASIH SEBAB JUIN GIVEAWAY YANG TAK SEBERAPA NI YER

Luv and lot of kiss

7 ulasan:

mek da ©™ berkata...

mak ai cam xsangka lak tut2 ade org nk kasi hadiah..haha..suke suke..saje jek try2 aritu..kahkah..nak nak..nti kite email ek..taceh..excited ni..haha

honeylanz berkata...

terlepas la...

aNiS tHe BumbleBee berkata...

yeyeyeeyee!!! time kacih erin..xoxo!

eRiNsZ berkata...

mek da & anis~ hehe adiah kecik jer taw...
ngeh ngeh ngeh
thanks sbab juin

eRiNsZ berkata...

has~ time tu has tgah printah bekurung da...

Iela Fazielah berkata...

yahooo.... tq cik erin the pinky... bestnyer... 1st time ever lg.... hahaha..nnt i emel u my address ye

Yan berkata...

ramai dah sampai ke Bukit Gambang ni..
mesti syok kan water park dia..

by the way tahniah tuk pemenang..
termiss plak GA ni

Tanda Kenangan