CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

18 Februari 2012

Bakal MahasiTUA



adehhhhh.. takut plak aku membaca tajuknyer

...huhuhu
bkan pe, takut perjalanan nyer sekerat jalan.
(tu la zaman muda-muda tak nak belajar pandai-pandai.. bila dah tua baru terkedek-kedek hahahaaa)

kalo dulu aku belajar pandai, jadi aper la agak nya aku ni kan? angkasawati kot
hihihi sudah STOP berangan wahai cikgu pink.


Esok...
esok aper..jap lagi.. kol 9.00pagi nanti hahahaha
(brapa jam je lagi)


m
cikgu pink bakal mendaftar di sini:

ohhh tidak....
kenapa gambar HUSM yang daku jumpa kat google ni adehh..



Erin bakal mendaftar di USM Kbang Krian


Program Pensiswazahan Guru.

la........... baru nak amik degree rupenyer ingatkan KPLI
(dialog yang selalu dengar...cetttt hahahaha)
hihihi mungkinkah wajahku wajah berilmu? agaknyer..la kan....


berdebar gak ni hahahahha~cam lawak pon ader
mengimbas memori silam pon ader...

maklum la, dulu kan Erin and Mr Jep belajar kat MPTKL sebelah HUSM Cheras tu.
Sekarang ni plak bakal sama-sama belajar kat USM dalam kawasan HUSM Kubang Krian.

hahahahahhahah..
Ape relevan nyer? ntah...

Yang pastinya pukul 9.00 pagi nanti kami akan berkampung di USM Kubang Krian.
Baru nak mendaftar jer pon tapi kami angkut sekali si comel dua orang tu.
my Little princess Eisya dengan si hensem Naufal.
Budget-budget amik feel konvo terus hahahah

semoga urusan yang baik dipermudahkan...
Mampukah aku?
(entry lain kite cerita eak)

4 ulasan:

Emy Omar berkata...

Good luck dear..semoga dipermudahkan semua urusan dan tabah melalui cabaran bergelaran pelajar sambil menggalas tugas sebagai guru(phew..saya dulu gigih dalam pantang pegi exam juga.Tak nak tangguh punye pasal..alhamdulillah lepas sudah..)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

gud luck babe!

selamat menyiapkan assignment..
selamat berkuliah..
hehehhe..

tingin gak nk sambung studi tp ituler.. dh lama tinggal, nk recall blk.. adesss..

MulutPayau berkata...

selamat mnjadi mahasistua...hehehe...
Buat yang TERBAIK.....!!!!

wan nurul hezrina berkata...

gud luck...

Tanda Kenangan