CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 April 2013

Tolong kawan saya gambar tak appear di blog

Alamak apa sudah jadi ni..
Gambar yang dah di upload tetiba jer tak appear kat blog kawan ku..
Kenapa jadi macam ni eak. Blog korang ada masalah ni tak?


Sebelum ni ok jer.. Semua gambar keluar.
tetiba semalam jadi camni plak
Gambar yang dah di upload ke blog tak keluar pulak.
Semua entry jadi macamtu.
Kesian gak sebab kawan ni buat blog fotografi.
Dah nama pon fotografikan... so nyawanya surelah
FOTO
dah jadik camni tak tau nak buat camner.
Dah report kat blogspot.
tapi lately ni blogspot lambat ar reply untuk recover problem..
dah cam kureng efisyen plak blogspot nyer krew.

Kalau korang ada jalan camner nak solve problem ni..
lets share ya'
(blog ni baru jer ada 7 entry takkan dah cukup limit)

2 ulasan:

zino berkata...

setakat ni ok je tak ada masaalah pun

Emy Omar berkata...

Saya pernah jd juga certain entry ganbar x appear tp lps tu dia oj dgn sendirinya hihihi

Tanda Kenangan