CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

17 Julai 2018

Blog usang masih berpenghuni

Hari ni keadaan kesihatan belum cukup baik untuk ke sekolah. Masih lagi mc. Bermalas-malasan di rumah... memandangkan masih belum cukup kuat untuk berdiri lama.. tergerak untuk menjenguk blog pink yang terbiar usang... hahaha...
Bukan tak ada info atau entry yang nak di kongsi.. tapi keterbatasan waktu.. sangat membataskan. Hehe..
Ill try my best untuk update ya.. thanks pada yang masih lagi mengunjungi pinkheART untuk mencari info /tips..
Spam pun belambak jugak yg tinggalkan komen huhuhuhu...

Sempat menyediakan sarapan dan bento buat anak-anak. Sebelum terus sambung berehat


Moga diberi kesihatan yang baik buat kita semua.... saya baik-baik aja.. esok dah boleh kembali bekerja.





Tiada ulasan:

Tanda Kenangan