CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 Jun 2011

Jom teka hadiah " Hari Guru " eisya

Halu... korang korang and korang...
rindu erin tak? sunyi sepi kan rumah pink ni..
huhu sesangat la busy sampai mandi pon tak sempat ok hahhah.. (sila percaya ok)

ok dear darling sumer.. sempena kembali nyer mommy pinky minky ni ke alam blogging
DAKU MAU OPEN TABLE
yeeeha...

ini simple contest yer
senang ajer
cer korang
TEKA
APA DALAM BROWN PAPER BAG

untuk pengetahuan korang itu ialah hadiah hari guru dari
anak dara cumil ku eisya untuk cikgu dia sempena hari guru.
(hehehehehe 1 bulan sudah ini cerita~ orang dah fathers day bagai daku masih lagi "teachers day" hihihihihi)

Syarat penyertaan:

UNTUK BLOGGER
1. Teka apa hadiah dalam brown paper bag tu. Dan tinggalkan tekaan korang di entry ini
Sorang boleh teka sekali jer. (Peneka paling awal yang betul adalah winner yeeha)

2. Syarat sunat: Sila tepek banner ni kat side-bar blog korang. (mesti ada link ke entry ni yer)


itu ajer... senangkan.. ape lagi cepat join.
Kalo nak buat entry pon boleh.. kalo malas tak payah..hihihihi...

dan berita BEST untuk
geng FACEBOOK
(yang dalam friendlist sahaja)
korang pon boleh join gak
untuk geng FACEBOOK
.1. Teka apa hadiah dalam brown paper bag tu. Dan tinggalkan tekaan korang di ruangan komen entry ini
Sorang boleh teka sekali jer. (Peneka paling awal yang betul adalah winner yeeha)




so... enjoi contest dear
upppss.... nak tau hadiah yer...
waw so mata kehadiahhan korang

hadiah nya sama ngan hadiah yang cikgu eisya dapat dalam "brown paper bag" itu.
lalalallalalalalallllaaa


tips tambahan:
nilaian RM10 ke bawah (mak nyer very the budget-budget ciput kuang-kuang dan bukan keychain hihihih
.

TARIKH TUTUP: 1 MINGGU bole?
Ahad depan 26 Jun 2011

33 ulasan:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam..frame gambar kot!hihi

shera haifa berkata...

cuba teka.. ada d cnie

http://kontestaje.blogspot.com/2011/06/jom-teka-hadiah-hari-guru-eisya.html

nanakimie berkata...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/06/jom-teka-hadiah-hari-guru-eisya.html

nana teka kerongsang@broach

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

join...=)

http://cikedispedas.blogspot.com/2011/06/jom-teka-hadiah-hari-guru-eisya.html

zaty teka , dlm 2 ada lilin yang wangi

Cute MuM berkata...

cute mum teka..
Keychain

cikbintang berkata...

done

http://bintanghatygiveaway.blogspot.com/2011/06/jom-teka-hadiah-hari-guru-eisya.html

Nana berkata...

teka
frame, broach

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/jom-teka-hadiah-hari-guru-eisya.html

ita berkata...

http://ita-contest.blogspot.com/2011/06/teka-hadiah-hari-guru-eisya.html

ita @ atiron dah joint

Sari berkata...

salam,
nak teka gak la
ksari teka..SHAWL/TUDUNG
http://duniacontestku.blogspot.com/2011/06/jom-teka-hadiah-hari-guru-eisya.html

baby berkata...

done!!
sy agak tuh frame...
hehe..tak pun..jam...
ahaaa...adik sy ckp la kutt

http://nonasani.blogspot.com/2011/06/jom-teka-hadiah-hari-guru-eisya.html

Cik Meifaa' berkata...

contest ni diikilankan disini..

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/06/jom-teka-hadiah-hari-guru-eisya.html

fieda berkata...

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/06/teka-hadiah-hari-guru-eisya.html

SAYA TEKA TUDUNG

Fadzillah Kamarudin berkata...

saya join...

saya teka coklat...

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/06/jom-teka-hadiah-hari-guru-eisya.html

aNiM berkata...

saya teka: FRAME dan COKLAT

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/06/jom-teka-hadiah-hari-guru-eisya.html

tq~

IntaNBerliaN berkata...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/06/jom-teka-hadiah-hari-guru-eisya.html

saya teka kerongsang

TQVM

Zie berkata...

Zie teka keronsang lah coz RM bawah 10 ... good luck for me..

NOOR FATIN berkata...

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/06/jom-teka-hadiah-hari-guru-eisya.html

saya teka : pen berjenama yang ada kotak ;D

atien berkata...

join..

atien teka lilin wangi...

Lissa berkata...

salam.lisa join,

lisa teka: tudung sarung

tiefazatie berkata...

salam sis..ifa nak teka gak..

tekaan ifa: cupcake

Cik Rose Cute berkata...

join..

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/jom-teka-hadiah-hari-guru-eisya.html

CIK ROSE TEKA

BUNGA ROSE DALAM KOTAK @ KIPAS KECIK...

umiliza989 berkata...

assalam...
saya join

id follower:umiliza989
link:
http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/2011/06/jom-teka-hadiah-hari-guru-eisya.html

jawapan saya ada dalam entry..
COKLAT CUPCAKE

qieranna berkata...

coklat kot...

eB ezrin berkata...

hmmmm... eB nak teka gaks la...
aper yer?....
potpuri ;p

Nida berkata...

nak teka ek.. puhhh harap2 mengena..

apron... :)


larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!

Nida berkata...

lupa url blog:
http://nisajijah.blogspot.com/

id follower: Nida

cekodok berkata...

join

http://www.contestcekodokpunyer.blogspot.com

gua teka pen dalam bekas....

BUDAK TEMBAM berkata...

http://syahmitembam.blogspot.com/

coklat cupcake

nEa FleriDa / nIL berkata...

kita join :

http://neaflerida.blogspot.com/2011/06/jom-teka-hadiah-hari-guru-eisya.html

sapu tangan..

Asyraf berkata...

http://asyrafpunyer.blogspot.com

cupcake

meoww cat berkata...

join...

http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/06/jom-teka-hadiah-hari-guru-eisya.html

jwpn : frame

Cempaka Kuning berkata...

Saya teka cenderahati yang bertulis
Selamat hari guru.

http://cempakakuningku.blogspot.com/

eRiNsZ berkata...

contest close~ jawatan anda akan disemak oleh cikgu pink okeyyy

Tanda Kenangan