CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

30 Jun 2011

Jawapan contest Jom Teka Hadiah Hari Guru Eisya

adeeehh...
sakit pankreas cikgu pink baca tekaan korang
hhihihihih
memacam.. tau....

tapi tu mesti dari pandangan korang as a student or bekas student hihii
ni idea dari kepala cikgu pink yang slalu nyer blur-blur adehhh
dan untuk itu sempena Hari Guru 2011 cikgu pink telah membeli
..............................................
trrrrrrrrrrrrrrr
beli yer sebab cikgu pink busy nak mendeko or buat macam-macam hihihi

..........................................
..................................

Jawapan untuk contest:
Teka Hadiah Hari Guru Eisya ialah..........



LIPSTICK
hihihihi
Lipstck murah jer harga nyer RM 6.90 before offer
Tapi sebab beli 8 ketul so dapat la murah sikit lagi hihi

menyengeh jer eisya
bagi hadiah dalam browN paper bag tu untuk cikgu tadika dia hihiihi

Ramai plak yang teka TUDUNG
cikgu pink bukan tak nak bagi tudung, tapi
cikgu sekolah Tadika Bistari tu ramai yang Cina
hihihihih
lupa plak nak bagitau korang
(Tadika Mandarin)
walalalallalallaa


anyway
Pemenang untuk teka contest ni
ialah:
*
*
*
*
*
*
*
* siapa?

jawapan nya

Pemenang dari kalangan BLOGGER
TIADA


Pemenang dari kalangan Friend FACEBOOK
TIADA

adehhhh tak kena lah korang teka...
tapi sebab nak bagi gak hadiah..
daku telah memilih

Nida

nak teka ek.. puhhh harap2 mengena..

apron... :)


Kenapa cikgu pink pilih Nida?
Sebab apron tu slah satu daripada apa yang ada dalam kepala Cikgu Pink masa cari hadiah ari tu.
Tapi susah betul nak cari yang berkenan di hati so daku sambar ler lipstik
hihihihiihih..
yang lucunya rupanya kat Tadika tu pon ada cikgu lelaki (ajar eisya english..)
hihihihi
dapat lipstick la jugak adehhhhh


3 ulasan:

nanakimie berkata...

hehe..congrats sis nida:)

Nida berkata...

salam..

adeiiii... sakit juga pankreasku ini bila membaca entry ini.... lucu sungguh bila cikgu lelaki diberi gincu..hehehe


apapun.... yeeehhhhaaaaaa, Alhamdulillah syukur..... tak sangka puhhh puhhhh ku ini mengena walaupun hanya dalam fikiran Erinsz..hehe

Nanti Kak Nida emeilkan details ye.. laaa ni anak tengah melalak... :).. terima kasih Erinsz

Nida berkata...

ni maklumat Kak Nida..

Hasnidar bt. Muhammadon,
No. 2, Jalan Kuini Utama,
Taman Kota Masai,
81700 Pasir Gudang,
Johor.
072521735

tq:)

Tanda Kenangan