CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 Julai 2011

sudah lah jatuh ditimpa tangga

hhuhuhuhu korang indu kat "Pink heArt" ni kan..
dah lama daku tak membebel..
kuarkan entry pon bagai melepaskan BATUK DI TANGGA jer..
nak buat camner.... inilah nasib ku
sudahlah jatuh ditimpa tangga tercium taik ayam yarkkkk...
hihihi


kalo citer pasal kejer rasa nyer tahun ni paling menduga... cam tak cukup tangan kaki pon guna tau.. huuuhuuhu..

tapi yang lebih mendugakan daku...
1. Laptop rosak dan tiada harapan utk hidup lagi
2. computer plak rosak (mujur skarang dah OK)
3. Camera pink kesayangan ku itu.. baterinya suda kong + charger rosak kot
4. line celcom ni cukup siput sedut. bila lar pakcik tm nak pacak tiang depan umah ni

so cuber korang citer camno nak blogging... daku ni kalo nak berentry musti tepek gambor huhuhuhu

dah ler tu nak berblogwalking pon susah... line kejap kang putus aduiiii..

so kesimpulan nyer daku rindu time-time bergossip denga uall hihi
and dah lama tak show-off itu dan ini hihihi

dengan saper lagikan nak tayang-menayang dengan kekawan blogger yang sangat memahami lahhh

ok lahhh cukup.
mau melayann anak-anak yang semakin bertambah hihihihihi


seksi tak anak dara ku?
posse mengancam dari eisya ratu hati bonda hihih


5 ulasan:

Iela Fazielah berkata...

adus.. sama mcm ila la.. lappy rosak...camera rosak... tensi je

Yaati Nor berkata...

siannya kakak keletihan

eRiNsZ berkata...

iela~ tu arr bikin sentap kan... dugaannnnn

eRiNsZ berkata...

yaati~
ape x letih nya... org pertama yg smpai school and orag last yg kuar dr school huhu

Huda berkata...

rindu2 :) hehehe..awat nye gaya si kakak tu? :)

Tanda Kenangan