CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 Julai 2011

Jangan Kau Tuduh Aku Selingkuh ~ Lagu berantu nih

Tadi, masa nak pergi sekolah ehemsz Sabtu ni skolah yer "larian 1 Murid 1 Sukan",

bersama my lovely princess dak eisya tu, terdengar lah lagu yang Mr Jep doownloadkan... dari CD Cik Puteh ku

Wehhh meremang bulu roma.. berhantu wehhh lagu tu muka rasa cam tak de darah jer?
Tak caya? nak try toreh ker? hikhikhik awww tak rela you.
Sepanjang jalan rasa sebal jer muka.
Nak sengeh pon tak sanggop... tak kan nak meraung plak kan dengar lagu jer.. tapi really touching giler arrr

Lagu jivang ker?
Tak ler sangat pon...
acehhhcercer.. nak tau lagu aper yang makan dalam tu?



Jangan kau tuduh aku
Tuduh aku selingkuh
Sadarkah ucapanmu adalah doamu

Jangan kau tuduh aku
Tuduh aku selingkuh
Sadarkah tuduhanmu
Akhirnya yang ajariku ‘tuk selingkuh

Jangan kau tuduh aku
Tuduh aku selingkuh
Sadarkah ucapanmu adalah doamu
Dan jangan kau tuduh aku
Tuduh aku selingkuh
Akhirnya yang ajariku ‘tuk selingkuh

Reff:
Makanya kamu jangan sembarangan berkata
Karena setiap kata adalah doa
Inilah akibatnya kau sering menuduhku
Inilah akibatnya kamu memojokkanku
Akhirnya aku selingkuh

Makanya kamu jangan sembarangan berkata
Karena setiap kata adalah doa
Inilah akibatnya kau sering menuduhku
Inilah akibatnya kamu memojokkanku
Inilah akibatnya kau sering menuduhku
Inilah akibatnya kamu memojokkanku
Akhirnya aku selingkuh





hihii beringat yer korang kata-kata itu satu doa~

dan beringatlah kamu wahai mulut lalalalallalalaa..

dan akal pink yang cheeky dan sdikit nakal mula ler meronggeng

ADAKAH MR JEP DENGAN SENGAJA MENDOWNLOAD LAGU ITU?
~almaklum ler tema kamikan "acting more than words" lalalalala

tapi sungguh aku insaf wehhh

berapa saat akak tak tau ler...



3 ulasan:

Nida berkata...

As-salam Erin..

Ini entri penghargaan dari Kak Nida..:)

http://along-nidar.blogspot.com/2011/07/alhamdulillah-apron-penyelamat-thanks.html

thanks again :)

Yan berkata...

xphm sbnrnyer... klu phmpun tkut terpesong lak pemikiran ni.. ish ish

CuTeMiUt78 berkata...

eemmmmm tak tau apa sebenarnya...

Tanda Kenangan