CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 April 2012

tak cukup 24jam sehari

BUSY TAHAP CIPAN GUNUNG....
waaaaa camno tu..

kuat kerja nih...huhuuhu kalau fikir pasal kerja memang tak pernah STOP.
Blom sempat siap satu, mai datang plak lagi satu...
siapa kata kerja cikgu senang? mai aku pulas telinga.....



emmm nak pi terapi minda... handbag sudah mengapiri kadar negatif waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
wawawawawawaw...
mulalah jelingan manja kat mesin ATM
tapi alahai...
"harap maaf baki anda tidak mencukupi"
lalalalalallalaa


Sekarang ni plak kalau join peraduan asyik tak mengena jer..
Kemanalah menghilangnya TUAH mu Erin...
adeh

frust menonggeng jer...


eisya yang tertonggeng
Eisya ni comel la duk meraung possing lagu ni... Kalau ibu dier mau orang kata buang tebiat apa...
Hehehe nampaknya Erin kena kembali kepada strategi lama...
Join contest dalam majalah (versi manual)
sebab rasanya LUCK erin di situ kot....

kalau kat online ni manjang tak BERTUAH asyik berJEBAT jer....
adehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
(^_^)
KEMBALIKAN TUAH ku...
~teringi mau i-pad free~


3 ulasan:

MulutPayau berkata...

alahai..kenapa laaa eisya merajuk sampai macam tu...emaknya jgn buang tabiat buat macam tu dah laaa....

InsyaAllah dear...tuah tu akan datang...kena usaha lebih ya....

eRiNsZ berkata...

huhuhu mnharap tuah ku kmbali hehehheeeee

Azhafizah[フィザ] berkata...

cuba dan terus mencuba.InsyaAllah ada rezeki.^__^

Tanda Kenangan