CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

20 Januari 2013

Sibuk yang ke 2: Sibuk menjelang Februari

Yer... sibuk nak menyambut Februari fever: Ialah sibuk nak mengarrange Birthday Party untuk anak bujang ku si Naufal Jazli itu.
Macam tahun lepas... si ibu masih lagi plan nak sambut kat nursery jer hahahhah
(nampak ngat save budget)
Lagi pun ibu tak larat nak ber party bagai...

ber Birthday Party kat nursery pun deco-deco mesti da vasss
preparation kena WOW gitu
kalau tak bukan Erin la kan...
(budget cam giler glam gitew)

Last year pun Erin sediakan semua deco item.
cuma masa nak mengantung dan menampal tu Erin mintak tolong bebudak nursery yang baik hati..
semua ber ANGRY BIRD bagai

Ni semua gambar Birthday Naufal tahun lepas:
 cake: special deco dari mummy Erin la..

 best ramai bebudak..

 gift and goodies untuk geng Anakku Khalifah

Games yang senang-senang tapi happening untuk bebdak kecik ni.


dan untuk tahun ni, kami dah pilih theme yang simple:
"BOLA SEPAK"
jadik nya sekarang si ibu sedang sibuk men print and mengumpul item
bertemakan bola....

so korang tunggu yerrrr.....

Party kecik-kecik kami tapi budget glamer lebih hahahahaha..
Tagline itu..

biar kecik asal WOW...

1 ulasan:

shazrina berkata...

rajinnye ...tiap tiap tahun laaa organize party ni ..ermm aku pon tengah sibuk nak plan majlis aqiqah untuk Adriana hujung minggu ni ...hyeeee papepon selamat kenal ye :D

Tanda Kenangan