CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 Jun 2013

Restoran Cikgu Nasi Ulam

Lagi entry yang betapa sekian lama dalam draf.

Cerita makanan favorite time pregnantkan Nilis.
memang baby made in Klate ni satu-satunya baby peminat budu gitu.

Sejak kawen ngan mamat Kelantan ni erin memang lah makan budu tapi tak la "hardcore" nyer killer.
Sekadar cuit-cuit jer.
Tapi time ngandungkan si Nilis Juliana.
selera memang totally out.
Tonggang-langgang jadinya.
Western Food memang out. tak bekenan langsung.
Tapi kalo bab makanan ala kampung.. perghhhhh menusuk jiwa.
Nak-nak lagi budu ngan ulam-ulaman.
ahaha..

Untuk memenuhi selera mak yong ni kat Kota Bharu ada satu kedai yang memang best la sangat.
Harga yang sangat berpatutan.

Restoran Cikgu Nasi Ulam
(kalau cikgu tak pi kedai cikgu siapa lagi kan)




Gambar: lunch time...
 Meriah kan? korang jangan la plak datang sini dengan harapan nak makan tom yam / kari kepala ikan bagai. Memang tak dok la...

Yang ada ialah menu kampung ala kelantan.
dan semestinya ulam-ulaman dan sambal.

harga sangat murah okey
~
kampung kraftangan korang google la sndri eak
tak pon pi page facebook

Tiada ulasan:

Tanda Kenangan