CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 Disember 2008

salam Hijrah...

Salam Maal hijrah untuk sumer..
Bermulalah satu lagi tahun baru untuk kite.
Smoga tahun nie membawa satu episod yang lebih bermakna buat aku dan keluarga...amin..

Stiap kali menjelang taun baru biasalah untk aku pasang azam yang berjela.. dan alhamdulillah bila chek diary yang lepas hampir 90% azam yang lepas dah pown aku laksanakan. Cume part yang nak jadik PEMALU & PENDIAM tu kureeng sket.. tapi aku kini lbih lowprofile..
ehemmm LOW PROFILE HIGH PERFOMANCE..

Ok kat sini aku list kan AZAM aku untuk tahun ni sbagai Tatapan dan ingatan untuk diriku sendiri.

SBAGAI SoWANG iSTri yang cun pade Mr Jep..
  • Try untuk masak somethg special skurang nyer skali seminggu.. (cam yg kowang tau i nie kan tak berape rajin & x brape nak pndai bab memasak ni)
  • MesTi kempiskan perut ku nie and kurangkan berat badan yg smakin bertambah. so jogging 1 minggu skali..ok la kan? (ehemsz i dah bli sport shoe baru tau)
  • and smesTi nyer try untuk jadik isTri mithali..WoW.. i luv u abang
iBU paDA eiSya kaseh ku
  • Didik KaseH ku nie.. ibu sayang eisya tau
  • ajaR eisya draWing.
aS a TeacHer
  • aJar anak murid ku nie sampai pandai.. (specifiq nyer tak ble nak citer ag.. biler dah start baru tau)
  • CeRia kan kelass ku
  • ehemsz datang awal (on time) hahahaha..

unTuk diriKu
  • blajor edit gambor gne PS sampai terre
  • curik mase untuk truskan hobi ku menJahit dan menYuLam. ( siapkan 1 baju kurung and start buat sulam riben)
  • Tanam bunga... penuhkan pasu yang dah dibeli tu nan bunga.. (kalo tak sure bising mr Jep nanTi)
warhhh.. mampu kah aku.. insyaallah.. PENDIAM AND PEMALU tu rase nyer tak sesuai untuk aku.. so delete je la....

LOW PROFILE HIGH PERFORMANCE
eRin Da piNk LoVer

2 ulasan:

arnamee berkata...

Salam maal hijrah akak..=)
insyaallah tercapai,anem doakan.
amin..

=)

eRiNsZ berkata...

hehe.. tHanXs ya anem
Heharap tak ler skerat jalan kan..

Tanda Kenangan