CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 Mei 2009

Birthday LitLe PrinceSS ~eiSya Kasih

Salam semua....
umm macam yang erin kata sebelum nie.. MEI memang bulan yang happening...
Huhu.. sampaikan 2 minggu i pening.. hehe















7 Mei ri tu kan Birthday my little princess eisya.. majlis nyer terpaksa di tunda ke 16 Mei ~ Sabtu... Kire skali ngan sambut ari guru la...kat umah sewa kitorang yang cinonet nie... Klo kentut satu umah bleh dgar woooo

Kitorang cuma jemput jiran terdekat, kengkawan ibu from SK sri wangi, geng Babah dari SK Kuala Betis, geng MPTKL yang dok kat Gua Musang nie ngan kengkawan sepengasuh eisya..

Tak banyak gambor yang dapat d snap coz... kbetulan lak kereta kesayangan Mr Jep tak bleh nak start so.... dia tak layan dah anak dara dia tu... sibuk ngan kete nyer lah..

nyway korang layan eak gambor































































































dan satu photoshoot untuk Princess eiSya






























5 ulasan:

honeylanz berkata...

happy belated birthday eisya.. besnye dpt Barby doll..

ije berkata...

happy belated bday buat baby eisya.. apa wish eiysa ea kak erin? dapat adik baru ke? ehe

btw, cuti skolah g mana nt?

Dearie t.h.e STRAWBERRY berkata...

awatnyee akak smpai mencangkung nih.. huhu. hepi belated bday eisya..

leadleedeea berkata...

cute nye eisya....x ajak lead pon ek, hehe...happy belated birthday eisya shayang....

eRiNsZ berkata...

ThanXS untuk Mummy has

to ije: eisya wish nak nasik minyak aunT ije lah...

cik berry ... hehe mncangkung kes tkut tak sempat possing.. kes gner timer 10sec. hehe

thanXs to mummy lead.. nt klo clebrate kat kl kiter ajak ea

Tanda Kenangan