CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

08 Mei 2009

cUtI bALik Kampung..

''da' PinK heArt" cuti...
emmm petang nanti insyaallah kitorang balik kampung abang " PeruPok,Banchok, klate..."
ari Ahad nanti kiter bersiaran semula yek..



emm Cik puteh ku..dah sampei masa untuk di Servis jadik jom reramai kiter makan maggi free kat produa ari Ahad pagi..

Before tu ari Sabtu.. erin, ,mr jep & eiSya akan shopping sakan..
jadik nyer klo ader sesaper yang terjumpa kami... tegor tau. takut pandangan erin ditutop dek beg plastik..

and nak tompang tanyer ....
kat maner tempat yang paling sengsuei untuk carik
Birthday gown eisya kat KB?
..any idea...

kalo erin biasa nyer terjah KB mall jek. Tapi kot-kot ler ader kengkawan yg sudi bg idea..

.
This week erin tak bleh nak janji jumpa sesaper coz pack sesangat program nyer lagi pon balik skejap jerk. Tapi klo terserempak... kengkawan blogger best kan...

ummuarghh cayang korang

3 ulasan:

SyahNur berkata...

kami pun nak balik kampung hubby mlm ni.. yea.. bestnye nk balik kampung..

s h u berkata...

mmg kat kbmall je cumel. tp try tgk kat bilion lh pulak kak. kut kat sana ada yang menarik [ best g kbmall sebenarnya ~ jejln ]

honeylanz berkata...

slmt pulang bercuti..btw lama dah x ke KB

Tanda Kenangan