CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

22 Mei 2009

TIKA GiVEaWay vol:3 ~ possing sakan nieh~

Jangan JeleS... makan atie la korang... erin dah siap posing lagik ngan bag RoSes dari Cik TIKA nie... ngeh ngeh ngeh... geget jari la korang..

Tapi sempat lagi kalo nak join GiVeaWay TIKA nieh..
tutup sampai 23rd May 2009 at 11p.m.

Tika, beg tu memang padan ngat dengan Kak Erin nie ha... i kan banyak koleksi blouse kosong yang kaler nyer ala-ala matching ngan baG roses u tu.. so aper lagi...

Kak Erin sudi menerima nyer dengan senyuman dari bibir yang berlipstik "PiNk" waaaalahhh ayat lupa daratan tue..

Sape nak join? angkat jari.... sila ke.... sini
bleh jugak jenguk Craft Shoppe Tika

GuD LuCk daRling

4 ulasan:

tika berkata...

pergh!! kak erin!! wa caya sama lu la.. hikhik.
cam seswai jek beg tu kan? :-)

eRiNsZ berkata...

compem sengsuei....
aper lagi.. bungkus dan sebd ke Gua Musang hehehehe

leadleedeea berkata...

wawah..erin pose maut laaa..jeles laaa..nak posing gak laaa..haha~! btw, roses bag tu mmg santek sgt..so sweet..

eRiNsZ berkata...

jom ar lead kite join Tika giveaway nieh hehehehe

Tanda Kenangan