CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

01 Januari 2010

1st dei yang SURAM


Permulaan new year yang tak begitu ceria.
Malahan hari yang lebih suram berbanding hari-hari lain.
(Walau pon ada hari yang suram.. hehhehe)


wahhh NEW YEAR yang tak begitu best kah?
Erin harap 1 Januari 2010
cuma 1 hari dari 365hari..
means saya ada 364 hari yang lebih ceria
~HOPE SO~

Skarang saya rasa cam tak tau nak buat aper
  1. Basuh kain ~ no mood
  2. Kemas rumah ~no mood
  3. Masak ~no mood
  4. Join contest kat blogspot ni ~ no mood
  5. chatting ~ juga no mood
  6. Berintenet ~ no mood

Erin perlukan TERAPI
  • MAKAN ~ makan banyak-banyak. Bila tension i mahu makan
  • SHOPPING ~ shopping la kat kedai mana pon.. kdai runcit pon boleh
  • JALAN-JALAN ~ kalou Mr jep baik hati ku mahu menghirup udara segar di cameron highland hari ni...
Yang penting ERIN mau buang TENSION ni jauh-jauh
WaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaA
Rasa mau nangis tapi air mata tak nak kuar.
Dia kumpul kat dada-sesak wehhhhhh
AKU MAU NANGIS TOLONG LEMPANG BOLEH?
~huhu teringat khidmat mereka bila saya rasa macam ni~

mereka lah tukang lempang saya bila saya rasa camni
  • Kak Gee~ masa kat Maktab Teknik
  • Kama ~ masa kat Teknik 2 Kuantan
  • Pidah ~masa kat SM Muadzamhuhu saya mau nangis...
(lepas tu saya akan jumpa rakan seJIWA~ yang tak payah cerita pon dia tahu saya sedeh)

Takkan nak suruh Mr Jep lempang?
Tangan dia besau wehhh

~SAYA MAU NANGIS~




4 ulasan:

honeylanz berkata...

kalau la has blh kirim "lempang" online.....jgn suram2..jom g kedai runcit jap...jom..

zieha berkata...

haiya..cptnya dah suram..come on..
set ur mind...GOOD MOOD...HAPPY
nah koi bagi pelempang ..dushhh!!!
happy new year:)

EL berkata...

ermm ni sah2 psal kes ilang rakan seperguruan tu ler..nak tlg lempang alahai..x smpai ati lak makcik..be strong rin..aku pun x lma lgi akn brpindah randah maa..huhu..

eRiNsZ berkata...

ok erin da pinky minky sudah okehhhh..

Tanda Kenangan