CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 Januari 2010

korang... (^_^) say cheeeeSee

hehehe.. malu lak ngan mode: ala-ala tu
hehehehehe
now e"erin da pink heArt" dah Ok no more emo-emo
hehe positive bebeb

Ini semua adalah kerana

1st dei yang SURAM

itew telah berjaya di buang di ateh gunung
"CaMERON HIGHLAND"
korang tau 1 Januari yang sangat moody itew
erin telah berjaya membodek Mr jep untuk mendaki
Cameron Highland

Bertolak lepas Jumaat so weoll samapi lewat la sket.
Tak de taman yang di terjah and no shopping-shopping pon
(tapi sempat gak la memborong 2-paket stawberry, jagung ngan hehe my lovely roses laa..)
aper tah lagik nak jumpa ngan ONE-Z and family kat ateh tu..
( insyallah laen kali eak)

yang penting
ERIN PUNYA 1 TUJUAN BUANG HARI YANG SURAM
(wahh aku tak de la hari lpas nieh)

heheh
dan hasilya
MEMANG SANGAT_SANGAT MABELES s..

thanks alot Mr jep
i leBiu beb

korang layan la gambar yang sempat di snap
CHeeeeSeee

ibu vouge tak? ker eisya lagik vouge


tengok ni plak:

cam lelaki tua gatal ngan pompuan cute jerk~huhh


heheeh my paBeret ~ cendawan goreng Cameron mg BesT sesangat

Hasilnya
3 januari 2010
erin ke Sekolah ~dengan sangat IKHLAS

ni la anak murid cikgi PinK nieh..
~cumil tak?~


dan nieh Buah hati cikgu pink
gambar diambil pada:
1 Januari 2010
pukul menghampiri 5.00
i singgah kdai roti canai lepas abes meeting
~LAPORRR~

8 ulasan:

ONE ZABA berkata...

berapa kali lean kali daaa!!!!

leadleedeea berkata...

ok..bagusssssss~!!! camtulaaa...tanak sedey2 lagi..tapi kan, jenuh jugak tiap kali sedey mesti nak kena panjat cameron highland...hehehehe~!!!

lia berkata...

waaa..bestnya g cameron!xpenah lg g sana..

honeylanz berkata...

selamat kembali bertugas cikgu erinzs...

eRiNsZ berkata...

one Z:
nak buat guane... asal g jer musti kes terjah..

hehe nanti no'..

eRiNsZ berkata...

lead: wink (6_^)
al.. bkan jauh pon berlaung-laung jer..

eRiNsZ berkata...

lia:
meh gua musang dlu pastu kiter panjat ch lak..

eRiNsZ berkata...

has:
slamat kmbali mghantar anak ke skolah..
hehe

Tanda Kenangan