CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

21 Februari 2011

Masa Sudah Time ~ Hajat Tercapai

Hari Khamis 3 Febuari 2010
Setelah baby in my tummy ni buat gimik kol 3.00am tadi

menjelang petang nyer
Tekak mau ABC
photo
aper lagi
pi CRK ler terbayang ABC special kat CRK11 tu
cettt tutop la plak..
Cina yang raya.. melayu yang cuti
~aperkan daya~
satu muadzam ni pusing.. hampa..no ABC at all huhuhu.
.

Jejauh erin cari..
Rupa nyer kat Ibam ni ha memacam ado
Mujur la my mama terre men searching kan
so Hari Jumaat petang dapat gak aku makan ABC fresh dari kedai makcik Sarah heeheh


CERITA JUMAAT MALAM SABTU
yang sangat mendebarkan...
mesti korang layan RAJA LAWAK kan?

aku lak tak senang duduk malam tu..
perut memulas tak pasal-pasal
kes makan ABC terlampau kah?

duk ulang kluar masuk toilet..
membuang sampai dah abes isi perut tapi perut still memulas


Mr Jep?
Cam biasa suruh erin pi hospital lorrr..
dan aku?
MASIH BOLEH BERTAHAN
degil kan?

akhirnya dalam kol 11 malam..
mengalah jua...

Call cik misi lagi suruh datang rumah ~thanks jm Rahayu~
cik misi kater dah bole dah nak pi hospital tapi nak tunggu pagi pon insyallah sempat lagi..
tapi kalo sakit tak berhenti dalam 30 minit skali dia suruh pi Hospital Muadzam terus


dan ERIN mengalah lagi
dalam kol12 tu terus bertolak ke Hospital Muadzam
masa nurse check kat situ dah 5cm ke 6cm..

rasernyer skejap jer kot dok kat labour room tu
dan kali ni
AKU YAKIN MASA NYER SUDAH TIBA
borang pon nurse tu tak abes isi lagi..
mujur ler sempat salin uniform..
and pakai benda kat perit tu..

pukul 1.05pagi Sabtu 5 Febuari 2010
Selamat la daku melahirkan my prince
MUHAMMAD NAUFAL JAZLI


~pssttt kali ni sakit oiiiiiii eisya dulu rasa cam nak membuang jer.. baby naufal ni memang rasa sakit nak beranak la...hehehehhehehehe

~uppsss satu lagi.. Mr Jep tak dapat gak temankan erin kat labour room kali ni sebab:
Dia pi regester nama kat kaunter pastu nurse kat labour room tak sempat nak panggil.
Sekejap ngat aku dah beranak kater nyer...

Tapi aku raser Mr Jep yang NGELAT~





8 ulasan:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

wah, entry pembangkit selera...
sodappppp tu..
pssst, tahniah babe..! selamat berpantang!..Eisya dh jadi kak long..ai pun dlm misi nk jdkn alya kakak gak ni... ekekekek.. :P

Iela Fazielah berkata...

alhamdulillah.... dah selamat.. sempat gak jamu BC ek... selamat berpantang.. dpt baby boy lg tu

Kamsiah berkata...

salam
terliurnya tgk ABC tu...cuaca panas mcm ni..kalau pekena yg sjuk2 dan dingin mcm tu,mmg best

Lyana@Mely berkata...

tahniah erin...senangnye bersalin...selamat berpantang

eRiNsZ berkata...

Lely~ charyurk... charyurk...amin..
lpas ni Alya plak join eisya nyer club~"KAKAK KAKAK"

eRiNsZ berkata...

Iela~ ALhamdulillah dapat yg idaman hati.. hehehe

eRiNsZ berkata...

Kamsiah~ heheheh erin pon teruja gak ni tapi aperkan daya baru 18 ari huhuhu more days to go

eRiNsZ berkata...

Lyana~ alhamdulillah senang.. tapi sakit nyer TETAP la... hehehehh

Tanda Kenangan