CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

28 Februari 2011

Wishlist Orang Lepas Beranak

Entry untuk encik suami~
Saya mau tuntut upah beranak
(wahh boleh gitu?)

nanti ader lak yang ceramah kat erin ni hehehe
sesungguhnya.. melahirkan anak itu satu ibadah kan?

tapi sye mau Token yer Mr Jep
kat sini ader la wishlist ibu yer babah nyer

1) MESIN JAHIT TEPI

lamer nyer ngidam kawan untuk mesin jahit kat umah tu kan...
ble jahit banyak-banyak..
sayer malas tul nk antar kain jahit tepi kat kedai huk huk huk




ATAU


2) HANDPHONE PINK

sayer mau handphone baru.. handphone skarang ni sudah sangat nazak..
(jadik ia satu keperluan kan)
kaler pink itu satu extra bonus ngeh ngeh ngeh..


ATAU

3) GELANG KAKI

walaupun tak berapa minat gold tapi sayer mau ini.
without satu reason yang jelas. Tapi sayer mau hahaha..


4) Camera Berat ini



Sayer kan suka possing-possing jadik saye suka SENAPANG GAJAH ni
upss kamera berat ni.
tapi... en suami sayer sangat maalas untuk shooting shooting jadik cam kena
CANCLE lah yang nombor 4 ni kan huhuhu
Sungguh sedeh di situ;.



Dan kamo.. kamo.. kamo..
tolong jangan ingat sayer mau kikis encik suami yer...
saya sangat baik sebab itu saya letak ATAU.. hehe kalau saya letak DAN cam maner/
hehehehe

~hanya aku, dia dan Dia yang tau~





6 ulasan:

mas berkata...

wah ada upah beranak gitu...kalau sayalah dah penat lelah bawak baby dalm perut 9 bulan,melahirkan, pantang lagi 2 bulan,wajib dapat semua tu.....

m!Z cHuBbYmOnTeLL@ berkata...

wahh...teacher.....
sngt menarek nyer semue permintaan tuh..huhuhuh
tabik spring lar...hihhihi
kalo sye,...sye nk num 4....ade class gitu..

eRiNsZ berkata...

MAS~
patut nyer ATAU tu tukar jadik DAN kan?
heheheeheh hargai lah diriku

eRiNsZ berkata...

Raf~
best kan yg numb 4 tu..
tp hubby teacher tak suker shoot shooting picas ni huk huk i jer yg suker poyo-poyo berpossing-possingan.

erienz berkata...

kl sy lah erinsz, yg no.3 gelang kaki, sbb leh buat pelaburan....hehehe..harga emas tgh mahal ni...

eRiNsZ berkata...

erienz~
tringin jugak tu.. hehe

Tanda Kenangan