CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 Mei 2011

Baju Melayu Baby ~ Naufal Attire

Okehh ni entry tertangguh
Masa Majlis Cukur Jambul Naufal aritu
ramai yang tanya pasal Baju Melayu Baby
so nie erin nak buat review siket:


first kite skodeng
Naufal's Attire
sempena Majlis Cukur Jambul


kite highlight kan pada Naufal sebab, nie majlis pertama untuk my handsome boy.
Satu set lengkap:
~ Baju Melayu Baby Purple bersaiz xs untuk berumur 3 bulan
~sampin hitam hand made ibu nyer tau
~ Shoes sponser by kak linda & kak ujie (sepupu-sepapatku)

and theme untuk Majlis Cukur Jambul Naufal
~Baby Purple
Ibu, babah & kakak eisya pakai baju lama jer untuk save budget
hehehheheheh
Maklum ler majlis kekecik untuk orang-orang kecik..




Hehe mummy pink ni tau mesti korang nak tau kat mana ler daku berjaya menyopping kan diri mencari Baju Melayu untuk Baby yang cinonet ni kan..


okehh baju melayu ini dishopping seminggu selepas Naufal dilahirkan.
Kat shopping mall mane?
heehe online ler di mamayayaZONE





Baju Melayu saiz xs
Muat and just nice jer untuk Naufal.
Kaki seluar jer kena jahit lipatkan siket.
dan Baju Melayu Purple ni sangat selesa untuk baby sebab kain nyer cotton.
Harga pon sangat-sangat berpatutan
and aper yang "I LIKE" servis nyer cepat.
Hari ni Bank In (malam) esoknyer terus pos~GOOD

So silalah menyoping di mamayayaZONE macam-macam ada




4 ulasan:

Iela Fazielah berkata...

wah2.. sgt2 happening gitew....

Amy Syaquena berkata...

amboi happening gitu..

eRiNsZ berkata...

iela& amy
hahagagagaga mak dier yg verangan lbih... hehehh bget glmer... hahahha

KakTaty (mamayaya) berkata...

Assalamualaikum Ummi Naufal,

Sukee nya tengok baby Naufal!!

Terima kasih atas review dan promo tak langsung untuk butik online MamayayaZone.Com ! :-)

Memang cute n bangga tengok baby Naufal segak dan menawan memakai 'Little Baju Melayu Purple Berries' dari butik mamayayazone.com. Butang kereta utk baju melayu tu..di import khas dari Turkey tau. Jauh butang tu travel..hehehe.

Wah siap mommynya bikin sampin special lagi!!! Boleh la akak tempah untuk jual di butik akak ya! hehe


Salam ceria! ~ Kak Taty
www.mamayayazone.com
all 'bout mummy..baby..& such!!

Tanda Kenangan