CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

18 Mei 2011

Hari Guru 2011 SK Sri Wangi GM



Halu korang.... cikgu pink masih lagi dalam mode busy...lor
korang layan dlu klip cikgi-cikgi yang super sporting okey...
CAYAlah cikgu Sri wangi memang da vassss okey..
hahaaahaaa...

nanti erin citer eak..


8 ulasan:

MulutPayau berkata...

Erin...mmng sporting giler ...rupa2nya..semua ada bakat trpndam..

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. kemain lagi cikgu2 ni ya

Iela Fazielah berkata...

wah2..... cikgu sgt sporting

zuwaidah berkata...

bila lagi kan anak2 murid nak tengok gelagat cikgu2 kecuali hari guru. best kan

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

ewah².. =)
sporting la cikgu²!!!
btw, selamat hari guru..

eRiNsZ berkata...

k.na~ hehehe sesekali mlepas gitu ler jadi nyer hihi

EZAN IDMA berkata...

salam sis

Untuk makluman , hadiah penyertaan Nama Baby contest akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my , kalo dah hantar, abaikan pesanan ni :) maaf lambt :)

EZAN IDMA berkata...

salam sis

Untuk makluman , hadiah penyertaan Nama Baby contest akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my , kalo dah hantar, abaikan pesanan ni :) maaf lambt :)

Tanda Kenangan