CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

23 September 2011

cikgu pink with shawl bulu-bulu



haluuuuuuuuu....
korang masih in Raya mood?
cikgu pink punye mood raya still ala-ala ajer
(sebab baju raya aku tak cun waaaaawawawaw)

ala-ala pon... ari Rabu lepas sakan gak

ber Merdeka Raya kat sekolah hihihihii
sebab baju raya tak glam so cikgu pink menggigihkan diri cari shawl yang outstanding
Outstanding la sangat kan hikhikhik

kali pertama terpandang SHAWL BULU-BULU ni hatiku terus terpikat awww
aper lagi grab la...
haku budget cun giler arrr






tarra~

cun tak?

memula skali orang yang gelak tentula encik laki aku ~ Mr Jep
ader ker Mr Jep kata: Cam kain lap tangan kat dapur?
sungguh tak patut
~wawawawawa tau la kat umah aku ni semua kain kaler pink~

tapi da pinky lady memang tak makan saman okehhh
aku rasa cam ok jer...

memang ler pelik...
(pernah ker aku tak pelik?hahahah)


so hari Merdeka-Raya itu aku bershawl pink bulu-bulu ini.
memang outstanding gler babas punyer..

sampai bos besar pon tegur
"wahh tudung glamer raya ni"

cam biasa ler.. i jawab:

"ader lagi nak tambah crown kat atas ni "lalaallalala..

Kesimpulan nya:
hari tu memang ramai yang tegur arr...
memacam komen: positive maupun negative
yang gelak-gelak pon ramai
tapi serius... sikit pon aku tak kecik ati
sebab:

pada erin
cantik itu subjektif dan fesyen juga subjektif.
yang penting hati gumbira

gumbira bersama kawan-kawan:





dan yang paling penting
AKU SUKA SHAWL BULU-BULU nie:

series aku rasa cun lalalalalalallalallalalalala

9 ulasan:

lia berkata...

hahaha...lawak la entry ni nana!tapi shawl bulu2 tu mmg comel...sebelum ni biasa nampak org pakai shawl ombak2...he2...tp kan,ko mmg bagus la,konfiden dgn diri sendiri!:)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

alahai cikgu ni sekali pandang mcm murid la.. ihhihi..
suke gak shawl tp blom ada koleksi tu..

FaRaLySsA berkata...

http://dehumairachocshouse.blogspot.com/2011/09/promosi-untuk-bakal-pengantin.html jom tengok sini...

Iela Fazielah berkata...

nak dreesing mmg sanggup tutup telinga.. tp kalau ila ala2 malu2 kucin fikir 10kali dulu... kalau byk komen negativ biasanyer itulah kali pertama n terakhir pakai w/pun hati meronta2 nak pakai lg... tp erin mmg tabah! cayalah!

MulutPayau berkata...

daku jelesss ngan shawl bulu2 itu....

eRiNsZ berkata...

lia~ yeehaaa.. klo tak smpai tua la x mrasa hihihii/.... yakin bole

eRiNsZ berkata...

lely ~ sbab tu daku ajar year 1 jer klo dok darjah 6 tenggelam tak tmbul-tmbul

eRiNsZ berkata...

iela~ klo ari biasa mg tak pkai la... klas pnuh siap. nk-nk lg dok darjah 1, nk berguling ngan budak-bdak lg... mau terjerut leher hihihi...
klo outing pun kna bwak my lil naufal kompem x snggup nk belit bulu-buli gini... kang anak ku main nyurok2 plak hihihihih...

tunggu ader event yg santai-santai baru bole repeat hihi

eRiNsZ berkata...

MP ~ hihihi bole shopping shawl bulu-bulu limited stok hihihi... kna tarah bulu bri-biri dlu hahaha

Tanda Kenangan