CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 Mac 2012

Hari pendaftaran PPG USM 2012 ~ PGSR


Mau dicatat dalam Pink HeART ni walaupun cerita sudah membasi hahahhah...
Mana tau nanti zaman tua-tua masih boleh tersengeh baca kisah ini
(tua? emmmm skarang muda lagi ker? haluuuuu)


Cerita Belakang tabir
Hari Pendaftaran PGSR
Kami ( cikgu pink and cikgu hensem) a.k.a erin and mr jep la, siapa lagi,
Kami bergerak secara duet ke USM kubang Krian

untuk mendaftarkan diri sebagai Mahasitua ngeh ngeh ngeh..

Dressing code okey:

Show shoes sket
awww.. seksi
seksi ke aper nyer.. bekedut bagai kaki aduhhhh.


.

Mr Jep sedang bertelefonan tatkala cikgu pink berphotog hahah..
kami kesesatan....
Mr Jep masuk ke HUSM, atau mungkin dia sengaja sebab mau skodeng cik-cik misi kat situ? ngeh ngeh ngeh,.....



setelah lorong kebenaran ditemui
misi seterusnya mencari parking.
tetiber si Kenari Hitam di depan ku bagi lampu emergency yang kelip kiri kanan tu..
dan menstop kan dirinya.. lama gak arr 2, 3 minit kot..

sambil mengeluarkan diri si tuan empunya bagi tau..
"Kereta saya habis minyak la... tak boleh gerak"

Erin buat pe? hihih ksian tapi aku sengeh jer sambl menahan gelak.
Sebab aku tengok muka Mr Jep cam beruang panda pon ade hahah



Bermulalah operasi Mr Jep menjadi hero.
Eleh tolak kereta jer pon..


Yeehaaa inilah hero ku..
Masuk kereta Mr Jep sambung khutbah
"tu la pompuan tau bawak kereta jer, minyak tak tau nak isi, tayar depan dah ler botak, tak de angin plak tu"
bla... bla... bla....

Cikgu Pink?
Jawab: Tau bawak kereta pon mujur......dah cukup bagus la tu.
(sambil merujuk pada diri sendiri)


Moral of the story: Simpan perfume dalam kereta... kalo tak kompem ketiak hangit lalallalalala



3 ulasan:

Iela Fazielah berkata...

cantiknyer kasut.... ala biasala kalau kejadian kecik2 mcm tu..haha...

Sutera Emas berkata...

Lawak....aku suh msa mr jep ko tolak kereta..,ko pndai x drive erin?

Sutera Emas berkata...

Apapun..tahniah..dpt smbung bljr...mulakan dgn semngat yg jitu...

Tanda Kenangan