CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

10 Mac 2012

Neram Berhantu

Berantu wehhh...
Hihihihi Cerita Malam Jumaat...
Betul wehhh serius tak tipu.

Neram berhantu ni hanya muncul malam Jumaat jer..
weiiiiiiiiiiiiii....
orang lain, erin tak tau tapi...
Tiap malam Jumaat mesti daku menunggu jer Si Neram Berhantu ni
perghhhh segar dari ladang...

Lokasi pemburuan tak jauh pun dari CuteCastle tapi jangan harap la mau menapak ke lokasi kan..
Pasti la menaiki cik puteh kesayangan ku.
Bermulalah edisi memburu


Neram a.k.a Peneram a.k.a telinga keling
KUIH BERHANTU

Best wooooo...
Rasenyer dua tempat yang erin boleh kata da Best kuih Neram


~Pasar Minggu Muadzam Shah Hari Sabtu (Kat Muadzam di goreng panas-panas)
and
~Pasar Lambak Gua Musang (Malam Jumaat & Pagi Jumaat)
tempat lain GAGAL okey.. kekadang manissss amat kekadang keras.

tapi kat dua tempat ni just nice~ sesedap rasa
(sebungkus RM2~ ade13 biji comel-comel)

Peghhhh best wei
Erin ketagih weiiii makan kuih ni

suatu ketika dulu pernah ketagihkan pop corn,
Mr jep ar jadik tukang beli.. sampai 2 bungkus weii.. kes tak mo kongsi ngan anak

Sekarang ni lak musim daku ketagihan kuih neram / peneram / telinga keling ni.
Sampai bila?
tu tak tau... sampai daku dapat idea baru kot hahaha


8 ulasan:

umialya berkata...

akakpun suka

lia berkata...

emmm....sedapnyer!lama dh xmkn....

Emy Omar berkata...

Saya pun suka ni..kat sini ada juga tempat yg jual panas2 baru bestkan

eB ezrin berkata...

kami panggil tlinger keling. my fav dari kecik every deepavali :)

Cute Mum berkata...

hehehe,,
kalo nak tau, cute mum dulu masa 1st pregnant mengidam peneram nie lah..
paling sedap kat pasar malam sg buluh.. bayangkan dari kajang sanggup ke sg buluh sebab nak kuih nie.. hihi..

Tanpa Nama berkata...

loh erin..kuih peneram itu rupanyer.betul ke sedap. nanti k.yus nak gi beli ahhh....

zuwaidah berkata...

kat kedah (Pekan Rabu) memang byk jual kuih nih...dah famous lama dah kat sana

Sutera Emas berkata...

Aku suka sgt mkn kuih ni..lg2 kalo kcik n rnggup...sedapnya...kalo kat sini..pnggil telinga keling...atau kuih anting2...ssb bentuknya mcm bentuk anting2

Tanda Kenangan