CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

12 Jun 2012

Follower Terbaik Cikgu Pen Merah

Okey before this Erin ada buat simple give away

Nampaknyer tak berapa ramai yang follow Cikgu Pen Merah. Lagi pon tak sempat nak buat promosi bagai kan hihihihihi...

so skarang ni ada 6 follower ajer. (termasuk aku~ hahaha)

Tapi kalo korang sudi nak follow blog Cikgu Pen Merah erin sangat-sangat lah gumbira dan
sangat mengalu-alukan okey.
Nampak ni kami sengeh sampai telinga ni.


okey kat sini Erin list kan nama untuk di random.org kan

1. Puan MP
2.Iela Fazielah
3. Yanti Isa
4. K.yus
5.happy angel mummy 

Dan kita biarkan encik Random.org untuk melaksanakan kerjanya:
Dalamusaha lima follower merebut Mr. Boya-boya
(Wahh macam grand sakan hadiah nyer han hahahah)





4. K.Yus


Semoga korang semua gembira menerima Mr Boya-boya...
 Kepada pemenang bertuah sila email detail and adress ke:
ehemsz@yahoo.com.my 


Congrats laling




3 ulasan:

yanti isa berkata...

terima kasih kerana kami terpilih as one of the lucky winners .

MulutPayau berkata...

thnks laling...!!!!

eRiNsZ berkata...

cograts yer korang nt dah pos.. erin inform yer maybe nextweek... minggu ni periksa wawawa

Tanda Kenangan