CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 Jun 2012

Goodies & Door Gift ~ untuk tetamu kecil

 Rentetan Entry yang di publishkan bawah tajuk "BIRTHDAY"
masih lagi dalam mood Minnie Mouse 5th Birthday ni

Entry kali ni Erin nak share pasal doorgift.
Door gift dan goodies tema Minnie Mouse (semestinya)
Skarang ni pi Birthday party, balik bawak hadiah tau.
Tu tanda si tuan rumah menghargai kehadiran tetamu.

Ni antara doorgift yang Erin sediakan dalam budget sederhana dan masa penyediaan yang sangat lah limited.
Packed Minnie Mouse. 
Dalam ni ader cake + jelly + gula-gula+ kek
Sampul tu snang jer.. beli sampul cap telefon hahaha
 (yang orang jual ayam goreng kat pasar malam)
kalau kat Gua Musang ni ade kat Soon Soon kedai yang sangat happening.
Then deco kan ajer dengan kepala minnie mouse dari sugar paper hitam. 
Pastu stappler je dengan dolly paper warna putih. Kalau rajin ikat reben.
Sebab kesuntukan masa Erin sepat ikat 2 reben jer hahaha blasah...



Pin Comel ni untuk tetamu cilik pakai. Kira cam pass untuk join da party beb hahahah..


dan tak lupa jugak skaf telinga minnie mouse.
Pon buat sendiri jer
DIY skaf telinga minnie mouse ni.
(Tutorial? Entry seterusnya yer)

Seronok tak? Cam happenning jer kan Birthday Party kecik kami ni.
hahahaha Mau happening dengan budget ciput? Segalanya bukan mustahil.
 Enjoy...


Sekali lagi mood POTONG~ sebab gambar gagal di rotate









7 ulasan:

Emy Omar berkata...

Nak seribu daya,tak nak seribu dalih kan..memang rajin tau.

noie berkata...

kekke comel plak bebudak tu

rahayu berkata...

excited betul akak mengikuti entri birthday ni...tak sabar nak tunggu seterusnya

Nur-nba berkata...

Suka tema ni.. Kreatifnya.. :)

aku.mamalia.wanita berkata...

comelnya door gift bag...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

cayalah erin ni, kreatipppppp!!!
besday alya jumaat ni, die nk sgt besday party.. serba salah mak tau.. nk buat belon2 happening bagai arwah baru aje tiada, bersukaria kemain.. huhu..
buat jugakla ala kadar, nk panggil teman men petang2 aje..
buat lepas gian die aje.. hehehhe

Iela Fazielah berkata...

mmg cun habis la party ni...kalau kreatif..mcm2 lh jadi...

Tanda Kenangan