CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 November 2013

Ayat Bila Dah Kalah

Sebelum baca post ni hakak nak WARNING ualls semua yer..
Entry ini mungkin mengundang rasa MEROYAN dikalangan korang-korang,
mungkin juga sedikit sinis dan bisa membuatkan mata korang membulat.

 Tapi hakak tau jauh di sudut hati, korang akan tersenyum sinis kepada diri sendiri
dan menerima tulisan ku ini...hahaha..
Walou pun korang sekali lagi akan menafikannya....
hihihihi


Piala Malaysia dah habis pun..
Korang pun sure dah tau yang mana menang yang mana tak menang.
Hakak tak nak komen tu, sebab dari awal lagi hakak memang tak ikuti pon,
so mana yang Menang dah Menang, Yang tak berapa nak menang pun dah Tak menang 
hahahahaa



Yang i nak cerita ni..
Ayat Bila Dah Kalah:
Semestinya lah dari team yang kalah.
Adehhhhh

Antara ayat-ayat yang famouse:


1. Player Kelantan saja jer bagi Pahang menang
2. Pahang kan dah lama tak menang. bagi lah... kesian
3. Takkan semua Piala Kelantan nak.. bagi-bagi lah kat orang lain plak..
4. Game kena ATUR tu..
5. Player kena BELI.....
5. Kelantan tak nak doh Piala Malaysia tahun ni...



adehhhh senak perut i...
Hakak .....senyum... tak perlu kata apa-apa....
Rugi... tak sempat rakam dialog korang-korang before game hahahahah...

tapi kalo nak scrool balik boleh jer...
Kang i paste korang nyer status fb sebelum game... malu sendiri..hahaha...

(upssss tak yahhh lah delete post.... i takkan buat cam tu...
orang cerdik ni tak layang kerja cam tu uallls)

Hakak malas, nak jawab satu-satu komen=komen bila dah kalah tu..
Hakak advice kan korang google ker... buat statistik ker, biar ilmiah sikit hihihihi...


Yang lagi tak menahan tu,
ada plak kate fans Pahang TIRU lagu Kelantan..
Adeh.....bijak bijak..
Yang ni pun i malas komen...
i cuma nak korang google yer ULTRAS...
google lagu ULTRAS ker.... jangan google lagu Ultraman plak tak tercapai objektif nanti...
pastu tu lu orang pikir la sendiri.

Uihhhhh camtu la sifat manusia.
Manusia camni susah nak kategori spesis apa.
Tapi yang pastinya belum pupus dan hampir sama dengan spesis yang 

bila kalah... kata ada pengundi hantu.
bila menang takde plak bunyi pengundi hantu
hahahahhahahhah


Sekian,

daripada hakak yang TAK MINAT bola dan suka senyum simpul bila dengar ayat-ayat kurang ilmiah..
adehhhh sengal pankrease...





5 ulasan:

Rose Azadir berkata...

Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

Emy Omar berkata...

Kihkihkih biasa la kalau kalah macam2 la kan.Kita rileks je hahahah

Amsyahril Syahril berkata...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


IBU PUSPITA berkata...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

JUNAIDI berkata...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

Tanda Kenangan