CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 November 2009

Bulan Penuh di Kuantan

31 Oktober 2009
erin dan family gerak ke Kuantan dalam pukul 4.30 petang
tiba di rumah Andak dalam kol 6.00

Kami ke Kuantan sebab:
kami dan family dari Kuantan akan bergerak
antor Mama ke Kompleks Tabung Haji Kelana Jaya
secara berkonvoi.

Malam tu Erin ngan Jep perlu selesaikan beberapa perkara bagi pihak mama:
~beli barang yang diperlukan untuk ke tanah suci
~tukar duit dalam matawang RiaL

so, lepas magrib kami gerak ke bandar Kuantan
selesaikan perkara yang perlu.
Rush sesangat selesaikan semuanyer dengan cepat.

mama di rumah Andak menerima kunjungan sedara-mara.

balik ke rumah Andak dalam kol 10.00 malam,
erin terpandang ke langit
Subahanallah
cantiknyer~

bulan mengambang penuh
kelilingnya ada lingkaran cahaya
sekali pandang macam pelangi

~TERAMAT LAH CANTIK~

(gambar ni dari kak Zieha )
~kawan kak Zieha dapat capcure moment yang sangat cantik tu~

erin dah cuba guna my pinky tapi
hanya nie yang dapat

Tarikh: 31 Oktober 2009
Masa: selepas maghrib hingga tepat 12 tengah malam
Lokasi: Permatang Badak, Kuantan

jadi, malam tu kunjungan sedara-mara yang melawat mama sebelum ke tanah suci
di temani suasana yang cukup cantik....

indahnya ciptaan tuhan
~semoga urusan dan ibadah mama di tanah suci dipermudahkan~


10 ulasan:

||♥Shahida♥|| berkata...

uihhh..tanteknya bulan...

eRiNsZ berkata...

btoi shahida... cantek sesangat..
tp ada yg kate:
bakal jdik banjir besar, betul ke?

mama uzma berkata...

bulan penuh mmg cantik..
tapi jarang dpt lihat..
hihi

eRiNsZ berkata...

mama uzma~
erin tak pernah tengok pon..
ni first time lpad 28 taun hehehe

ONE ZABA berkata...

bulan kosong ni...dah la hujan manjang, gaji pun lambat lagi.

eRiNsZ berkata...

stuju.... poket tinggal debu jer nieh..

ije berkata...

waa.. rugi nya x dpt tgk bulan mlm tu. esoknya bru ije tau psal bulan ni. uhu. maklumla sebulan dua ni x bgaul ng org. keje menimbun. ehehe

Pianina berkata...

Kawan2 saya kat Kuantan nih ada bgtau psl bulan tuh..tp saya tak sempat pun tgk..thanks sbb display kat sini..baru saya dpt tgk dan nikmati betapa cantiknya dan hebatnya kuasa tuhan..

eRiNsZ berkata...

ije:
lemas ditimbunan kertas hehehehehe
k.erin dah dislamatkan 7 tahun doolu

eRiNsZ berkata...

pianina...
cam terpegun gak masa tu..
tp cm smething pon ada~
wallahualam

Tanda Kenangan