CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

21 November 2009

selamat datang ke RUMAH PUTIH

okehhh cukup la ngan contest erin, kmbali ke alam nyata okehh
uhhhhh cuba melarikan diri dari KeSIBUKAN yang dicipta sendiri
~MALAS~

okeh nie cerita perpidahan pink family ke RUMAH PUTIH

smalam mengangkut hARTa ku yang masih bersisa itew
(wahh banyak jugak harta si misken ini)

JoM keRUMAH PUTIH~

uppsss ni bkan rumah putih
nie adalah BAKAL Tadika eiSya


haaaa ni dier~


haha JANGAN HARAP okeh
tak mungkin pagar krom cam ni nak diSEWAkan
heheeheh


erin lupa nak amek gambar dari luar (^_*)
hehe so jemput masuk~


ni baru 10% kotak yang melambai-lamabai
"kemas lah aku'' kemas la aku"
~tolong sabar encik kotak~

ni bolik tidor yang erin jadikkan dapur

~jangan marah tuan rumah ~
kerana dapur mu amatlah sempit dan lokasinya sangat lah tidak sengsuai untuk menjadik dapur




huhuhuhu
dan ini:


pasangan suami isteri CUMIL yang keletihan selepas mensettlekan :
  1. pemasangan katil
  2. penyusunan kain baju di dalam almari
  3. menSetting susun atur master bedroom (memang 1 jer pon bilik yang ku jadikan bilik tidor - 1bilik lagi di jadikan stor penyimpanan kotak yang tak perlu di buka - 1 bilik lagi jadik dapur heheh)
  4. mensettingkan meja makan terpaksa berlokasi di ruang tamu


dapat tak bayangkan betapa messY dan seksi, seksa, sesak nyer rumah putih ini.
~SILA TOLONG JANGAN DATANG~
heheh please~~


tapi ok ler dr tak der :(


10 ulasan:

ONE ZABA berkata...

mujur aku tak singgah hari tu. kalau singgah mesti kena angkat barang punya la...

eRiNsZ berkata...

la.. naper tak singgah.. menyumbang peluh setitik dua ngeh ngeh ngeh..

bleh blanjer coconut shake~

M@L@ berkata...

salam erin...mmg penat kalo pindah umah..rasa tulang belakang cam nak patah rasa nyer...hehehehe.. buat slow lah yer nanti siap ah tu..

eRiNsZ berkata...

huhu thanXs mala , tlg urut bleh? hehehheeh

kakchik berkata...

salam erin.
walaupun letih kakchik nampak erin dan suami sama2 happy, betul tak?
semoga segala keletihan mengemas dan menyusun atur rumah baru akan menghasilkan rumah yang indah dan membahagiakan.
kakchik pun akan pindah masuk ke rumah baru tak lama lagi. huhu banyaknya barang...

honeylanz berkata...

pindah rmh & nak meng setting semula mmg penat!! take time nk back to normal ;)

lia berkata...

nana,ko pindah dr mana ke mn ni sbenarnyer?cite ckit...

eRiNsZ berkata...

k.chik: heharap cam tu ler k.chik..
pepenat pon weoll sntiasa enjoy kan diri ngeh ngeh ngeh

eRiNsZ berkata...

has.. dlam prosess mnsetting kotak-kotak jer dulu hehe

eRiNsZ berkata...

lia:
pndah taman jer hehehe still kat gua musang gak

dari tman kesedar putra ke taman bunga tropika.
huhu daku diusir keluar oleh tuan rumah.....huhuhuhuhu

Tanda Kenangan