CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

05 November 2009

tengok GADIS MELAYU

erin tengah dok tengok TV9
~Gadis Melayu~


tak mo komen banyak
bkan tgok selalu pon,
so tak mo komententang pesertanya

tapi sedeh ngan pengacaranya
kenapa ber I dan ber U

huhu
erin pon bukannya pengguna Bahasa Melayu
yang betul-betul baik
blog ni pon carca merba
tapi

kan lebih manis kalau pengacaranya menggunakan pilihan bahasa yang lebih baik.



CUKUP~
sekadar pandangan dari seorang WANITA MELAYU hehehe


(gambar dari cik google)


uppsss tentang pesertanya?
~no komen~
erin bukan sedara-mara mereka pon
so...............
NO KOMEN

tapi saya suka LIN~manis.


8 ulasan:

Framestone berkata...

Tunggu RTM yg amik alih..insya'lah tang bahasa lebih diperbetulkan he...23x

www.broframestone.com

eRiNsZ berkata...

heheh bro..
tak ler demand ngat smpai nak betul tatabahasanyer
tp cam tak brapa manis jer biler ber I, U..

heheh kan rancangannyer MELAYU~
huhu
tak gitew

ONE ZABA berkata...

tahun depan kita gunakan istilah ber kawe dan ber demo...

Framestone berkata...

Rancangan Melayu or MeLayu

dorg Ber I ber U mybe dah terbiasa di luar set kot he...23x I love U katekan (bro xlyn cite nie so xtau byk sgt pasl bnde2 hiburan nie)

out of topic--> maaf la... bro dah xdok kelana jaya dh... dh dok di Perak... klu x leh je jumpe 15 november nnt...

susah2 je jejak ke blog lame bro... ade mase dtg la ke blog baru bro ek

salam kenal dari bro framestone

www.broframestone.com

eRiNsZ berkata...

one Z:
stuju...
baru ler MELAYU keh-keh keh....

eRiNsZ berkata...

bro framestone:
okeh slam kenai hehehe

honeylanz berkata...

tak ikut la...

eRiNsZ berkata...

erin pon kekadang jer tgok...
tp final tu mg mlekat ar kat tv

Tanda Kenangan