CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

17 November 2012

Bila MahaSiTua di dewan kuliah

Korang bayangkan terperuk di dewan kuliah dari pukul 8.00 pagi sampai 7.00 malam.
Apa akan jadi?
ha hambek ko..
tu la bila warga emas belajar.

Memang la ada break gila kalo tak rest, makan, solat, membuang bagai.
Mau tersumpah menjadi batu di situ.

Tipu ar kalau korang boleh concentrate 100% tanpa sikit pun terkucil.
I berani tabik spring la...

Sesekali bila tahap bosan melanda:

ni la kerja i dengan my laling Mr Jep.
Kami masih lagi berduet yer sehingga lah ke dewan kuliah.
Mestilah duduk sebelah-sebelah.
Nak malu apa halal okey.
Tapi idok ler ada aksi beriba-riba bagai...adehh


Ha ni senario bila rest time.
berlumba-lumba keluar.
Tapi Erin nak korang tengok botol air atas meja tu.
banyak kan.... bekalan oksigen tu tau,...

okey i sedang di dalam dewan kuliah sekarang ni...
semoga erin mampu untuk concentrate menerima ilmu yeahhhhhhhh

3 ulasan:

Emy Omar berkata...

Selamat berjuang Erin..memang banyak dugaan masa nak menimba ilmu ni..phew Alhamdulillah saya dah pun berjaya melepasinya..saya tahu awak juga boleh..you go girl!!!!

ahsfantasy24 berkata...

hehe.. kite lak suka main bingo.
bukan setakat masa rehat, tapi
sepanjang masa bila mengantuk :D

AZiE @ UMMI berkata...

bestnya korang belajar sama2..

Tanda Kenangan