CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

20 November 2012

Hadiah pilihan di Hari Guru

Sungguh tak sesuai entry ni di musim raya ni kan?
Hahahahhahah tak pe la,
Sebenarnya dah berzaman duk dalam draf hahahahha
heharap tahun depan kalau ader mak ayah yang google Hadiah yang sesuai Hari Guru,
kot-kot la sesat kat blog pink cikgu Erin ni ha.

(okey, agak bongkok ...huhuhuhuh kes nenek si bongkok 3)

Moh kita tayang hadiah hari guru 2012 dulu...
macam-macam ado kan.....
mug la.. cenderahati bagai... 
sayang gak korang kat cikgu kan..

Tapi yang memikat jiwa tahun 2012 ni ialah:
~Coklat (walaupon bukan Vochelle, tapi Cikgu Erin suka, sebab i peminat tegar coklat)
~Ros merah, huhuhu suker ros walau pun bukan pink
~Buku "Siti Hajar"

3 ulasan:

Cikbintang berkata...

sama r mak cikbintnag kalau hari guru..anak2 yg suka..sbb mcm2 dpt hahaa

Iela Fazielah berkata...

untung jadi cikgu kan..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

pheewit..
sweetla cikgu ni..
sure jd cikgu pilihan murid2 ni.. =)

Tanda Kenangan