CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

01 Februari 2009

Mr Jep YanG HenSem.. DEMAM


HenSem ker??!!#^** haelehhhh tooolonnn ar..
ayat amek atie tuh
Sian Mr jep dah melepek cam KAIN BURUK aku tengok..
Mamat nie.. klo demam memang SUSAH... Susah? Susah aku ar..

"abang tak larat nak berdiri"
"yang...nak nescafe...abang dmam"

Huuuuu cam inspektor gejet aku smalam... kehulu ke hilir...
nak wat camno? laki den layan jerk la..
tapi yang tak best tu..pemintaan aku nak layan CoCoNut Shake TIDAK DILAYAN 100%
yeeler dah tntu nyer mamat tue nak berdiri pown tak larat.Nie lak nak kuar memalam minum shake sgala bagai..
aNd..eisya mrajuk ag ar..janjinyer malam tadi nak g tgok buai pusing..."eye on gua musang" kuangkuang kat tmpat eXpo tu ha.. so CENSeL lah...
"Nanti babah sihat kiter g yerk sayang.."
Pepagi tadi sbelum mr Jep gie skolah SK KUALA BETIS yang permai itew
(kitowang kat klate ni dah keje ari ni)
dah pown aku bkalkan...

NASI LEMAK?
ohhh tidak

MEE GORENG?
lgik tidak

Roti sapu planta pown blom tentu aku smpat buat..nie pulak sumer tu..
Erin yang baik telah bekalkan suami nyer :

.

tisu dan ubat demam...ngehhhngehhh

TISU: Mr Jep kan selsema+demam.. so tak de chan ar nak mintak tisu ngan pompuan lain arrr..
(truk nyer aku)

UBAT DEMAM: makan itu ubat malam nanti kiter minum Coconut shake eak...bleh ar..

isTri yang baEk punya...


2 ulasan:

KakChik berkata...

Kesian Mr Jep, dikatanya kain buruk, hahaha. eRin... eRin...
Takpe, layan suami dapat pahala kan, syarat hati ikhlas... moga2 Mr Jep eRin cepatlah sembuh dapatlah gi cari air kelapa, hehehe.

eRiNsZ berkata...

amin...teraser jerk coconut shake tu kat bibir nie ha....

Tanda Kenangan