CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

23 April 2009

All aBout HanDbaG ~TaG froM LeaD




TaG dari cik puan Lead yang berkurun ku peram.. Bkan susah ngat pon cuma ke BUSy an tahap Ultra.. mengRoad block kan erin dari jawab TaG ni..mencabar gak TaG ni..
Jom TERJAH... befor that amek camera dulu...dalam handbag la.... erin bawak camera ke mana-mana taw...

i) show your bag



beg ni bli sempena g GentinG ari tu. Snang nak sombat botoi susu eisya...pampers, wipes ngan aper-apeyang patot la. what? i'm so mummy mummmy? huh.. sensetip ayat tu... tapi takper la.. memang i mummy pon.. proud to be.. ( ader entry tentang statement ni nanti)

ii) mention what is in your bag

Blom check lagik isi peroT nyer tapi rasernyer tak de la... pampers ngan botoi susu coz erin baru balik skolah guna handbag puteh nie... takkan nak sumbat botoi Susu lak kan? hehe


maK aii tu dia... hehe so messy kan? tapi ni erin korek dari sumer laci-laci nyer:

  • my purse..yang dah patot di ganti puteh yang dah jadik kunin coco..yarkkk
  • bekas Contact Lense
  • hanDset yang boleh dicampak ke laut.hang mnjang ..
  • basic make-up: compact powder, lipstic ngan losyen jek... lepas smayang kan masuk klas smuler.. kene touch-up aper yang patot ngeh ngeh
  • Sampul biru ngan ijou tu.. duit bebudak bayor buku...Tu la berat bag aku nieh,.. dah ler byak syiling..
  • Lagik: notebook kecik ngan pen
  • Haha reben eisya pon ader.. biler punyer nieh
  • patutnyer skali ngan kamera..
  • uppps yang pink tu.. barang pompuan i slalu bersedia taw...
  • pendriVe

Hehehe that is my messy Cik PuteH ok...

iii) choose 5 friends to do this!

  • Camnak tgok aper ader dalam handbag tuan DokTor kak Inahar
  • nak tgok handbag tokey besar... Kak Lin mesti menarik nieh
  • skodeng handbag orang muDa.. ijechan
  • and mommy otai
  • uppss sowang lagik.. ela Qatar la, sama tak beg kat Qatar ngan kat Msia nieh
Tu sajer...skian terima kaceh ummuarghhh....



3 ulasan:

leadleedeea berkata...

hehe...akhirnyee..suda lama saya menunggu tag neh..heheh~! tp part yg sampul surat duit tuh yg best..makcik kayo~!

ije berkata...

ayokk! dapat tag gini di hujung minggu.. tak naya ke? handbag dikemaskan di malam sabtu kak erin~ hari khamis gini, messy sangat even membujang~ haha.

=P

akan di buat di hari jumaat. amik berkat. kot nt le dpt baby comel cam eisya. erkk.. kawin pun belum. wa3

an.wardrobe berkata...

chantek nya baju ituuuuuuuuu! kekeke

Tanda Kenangan