CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 April 2009

Bola BoLa Api...hehehe

Tgok tajuk sure ramai dah tau nak citer pasai aper... welll erin bukan nyer BoLa maniaC... minat bola ? pon raser nyer tak.... cuma time piala dunia klo ader team pilihan atie ku turun padang baru ler erin berjaga..

Sambong citer smalam... tentu korang sumer da taw kan saper menang?

Seperti yang diharapkan SELANGOR MENANG .. yea..yea... yea.. kanaper erin sronok ngat?
  1. ntah
  2. raser nyer nyampah tgok orang-orang yang over eXited ngat kat cni..(hehehe)
  3. Raser sakit atie kot.. emmm MONGKIN ini patot ku letak di nombor satu... Sakit atie.. coz ader orang tu SERONOK ngat nk g tgok bola sampei tak pelawa langsung pon ISTRI MITHALI nie.. hehe... waloupun isteri ni bukan nak ngat pegi. I po taw ler... at lease plawa ler..... tapi nak wat camner kan kengkawan is MORE IMPORTant. (emm ader nada merajuk di citu..) biarlah mereka..

Yang penting aku sangup dok tepacak depan TV1 smalam... tak sentuh lagsung keyboard nie...& tak nengok langsung AF... Dah tu siap doa dlam smayang lagi.. bior lah 'KELANTAN KALAH" upps silap entry ini perlu menjaga atie ok.. biorlah RED GIANT MENANG... ha.. rasernyer lebey sopan.

Tesengguk i depan tV wit my lovely princess..huhu boring kan dalam masa 1 dan ke 2. Nak lagi byak la gak pcubaan tepat yg klantan buat..(bederau darah gue) jangan la... jangan la.....

Tup tup dalam masa tambahan gol pulak klantan...aiseh... keCIwa aku.. tapi mujor ler 8 mint jer I Lap u Amri yahya. yea kot name die gtew... and maser penalti..memacam doa aku bacer and kali nie memang dah raser la SLANGOR bleh menang... berdasar bebola kristal i.. hehehe. and nah amek ko.. bdak yang main ngan PAHANG dolu tu.. dak IndraPutra.. ko kan yang ngorat sepupu aku dolu? wakaka.. Baguih la ko.. kena palang hehe...
And THE WINNER is ERIN..aku suka ngat...suker suker suker

dan untuk Mr Jep ngan "GEnG tInGGaL BiNI'' "SoRAng Tak G aMek MueT-Test" "sorang tak G klass pagi nieh" terima lah...

ha 1 - ha
ha 2 - ha ha

ha 3 - ha ha ha

ha banyak banyak - ha ha ha h
a ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ..

pueh ati aku.. Jahat kan.. sebelom ku tutup entry ini.. layannnn gambor yang Mr Jep amek.. erin just pick jer nasib la maner yang kuar yerk.

upsss tak bleh.. x bleh skali yang kuar gambor GENG BA
S SKOLAH da... abes aku kne jotosh nanti terpaksa di edit. ngeh ngeh ngeh..

yang mana mr jep?



ponteng.. ponteng...
en kanan-ponteng klass en kiri- ponteng muet



scoore board pon amek


aper nie.. sambut orang ka?]


tetiber jer sob..sob...


ok.. bincang- bincang




p/s: entry nie telah di cover kan dengan bahasa yang sopan... hehehe i still lap u la mr jep.. kiter g gENTING lagik kan taun nie... tu janji my lovely hubby. ayat beli jiwa.. memang nak g lagi GenTING... taun ni gak. uppsss entry geNting ku blom kuar..



pasni nak g tgok 104 nak tkan butang R. saper y
ang kuar eak? jangan ler ApiS rambut kembang tu..



5 ulasan:

leadleedeea berkata...

kite senasib..huhu my hubby pon suke bola n ye lah, klau da ngan kengkawan dia, kiter ni dijeling jek..huh~!! ape2 pon, give me ten~!!! hehehehe

eRiNsZ berkata...

tu ler pasai.. Lead klo erin ni dok dkat ngan umah ko... nak jer erin ajak g shopping sampai kol doblass... pakai jerk kat gua musang nieh

leadleedeea berkata...

hoho...yelah..kite tinggal diorang plak kan? ape yg diorang rase? huhu...

ije berkata...

yeay apis si rambut kembang feveret blom lagik kuar mlm td.. *kunun2 sokong kak erin

*xnk cite hal bola. ehe

AbQar|'s berkata...

Salam kenalan..keh keh keh..ku suka jugakk...samer la ngan hubby ku tuh..klate kalahh..serve u right!!...ngeh ngeh ngeh..

Tanda Kenangan