CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 April 2009

sedey..

huhu ish ish ish... sedey.. cber korang tgok blog list yg kat tepi tu... sumer dah ilang kan?... emmmm cam ner nak link ngan korang lagi... nyway erin akan usaha kan.. yang erin dah follow raser nyer tak de problem. Cuma kalo yang erin tak ter "follow" tu raser nyer... kner di jejak kaseh la yek... Mintak jasa baik semua yang sudi jenguk ke "da'pink heart".. sila tinggal kan link anda kat sini yek. Insyaallah erin akan follow.... ThanXs alot...
ummmuragh cayang semua...

7 ulasan:

ONE ZABA berkata...

tu la...rajin sgt nak bertukang.

LIN ARIFF berkata...

ayoyo erinn tukaww blog tempalte yooo...ada cara kalau takmo apa2 widget ilang...kena godek kat html tu....sebelum tukar copy dulu semua kod widget kat ruang edit html area widget...kemudian baru upload template baru pastu pastekan coding widget kat ruangan widget baru save,,,,

ni blog kak liin ya
http://linariff.blogspot.com/

ni link bisnes kuuu
http://kainsulam1977.blogspot.com/
(link bis ni sementara tgh tunggu pembelian domain dr google)

honeylanz berkata...

ala ciannye..sbb tu Has pikir 14 kali if nk tukar template..takut ilang widget seme tu. tp btul apa kata LIN ARIFF .. copy coding tu b4 tukar..

x pe.. plan2 buat balik :)

arnamee berkata...

Salam akak sweet..

tadaa..i'm coming back...;)

comeynyer template akak ni, mcm anak akak gak..eeehhe..

jaga dri na...;)

Aku dan Sulaman berkata...

akak tgh berangan2 nk tuko template.. tp de problemlak..asik error jer.. templat erinn cantik r...

eRiNsZ berkata...

One-Z~ hehe.. boring ngan umah nie...so make-up sket..

Kak Lin~ oooo cenggitu rper nyer..hehe erin ni buah cempdak d luar pgar.. ThanXs k.lin

Has~ huhui.. tak tkar bring plak kan, dah tkar trime jerk la akibatnyer.wakaka

ThaXs aka, erin cube, try , test jerk... dulu try gak tp x jadik... tetiba jerk templete ni sangkut lak...naseb baik kot..

eRiNsZ berkata...

Nyway thanXs untuk semua... klo ader yang tertinggal lagi let me know okeh..

Tanda Kenangan