CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

12 September 2009

babah & eisya menanG ?

Salam sumer...
sorry sesangat lately nie erin memang sangat busy...
bkan busy ngan kejer kat school tapi busy kat rumah..
Huhu buat preparation untuk raya~

Nie pon entry X-press coz
nak bagitau kat sumer

weOLL pink family
MENANG CONTEST
`makanya juri telah sebulat suara utk memilih


1st Winner

yg memenangi hadiah jam tangan


ThanXs a lot kpada penganjur:
`"contest aksi menarik hari raya"
`http://cute-miut78.blogspot.com'

ummuarghhh
thanXs a lot ya'

~kne sambung jahit manik
bnyak lagi tak siap tu~huhuhu

**yang tak mnahan tu, pnyer bnyak contest & give away yang erin masuk, gambor Mr Jep ngan eisya lak yang menang 1st prize**

Mr Jep kater: Mestilah sbab abang enSem
yarghhhh amek la~ (nak muntah aku)


11 ulasan:

s h u berkata...

mr jep lagi bertuah yer kak eyin.. hehehe

eRiNsZ berkata...

cenggitew la shu...
layan kan ajer..

honeylanz berkata...

tahniah.. dapat jam sepasang gitu!! mmg bertuah tuh.

eRiNsZ berkata...

huhu jam raya tu has hehehe...
kne carik satu untuk anak dara ku itew

ONE ZABA berkata...

tahniah la...

leadleedeea berkata...

congrats~!!! heheheheee bertambah laaaa koleksi jam mak datin yek...ahahahaha~!!

CuTeMiUt78 berkata...

tahniah ya.. menang contest ni... harap berpuas hati ngan hadiah tu.. :D
nantikan hadiah nya k

eRiNsZ berkata...

tq, tq tq,... suka...suka...suka..

upss lead: klo nak tlong tambahkan kleksi mak datin nie.. i trima jer keh keh keh

zieha berkata...

beshnya dpt jam tangan..tahniah:))

ziha berkata...

wahh best nyer hadiah..tahniah kak erin...

Aman berkata...

waaa... sudah ada kenapa baru nak beri tahu lagi genpak minah celoteh ni

Tanda Kenangan