CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

07 September 2009

chereta rumah Sewa

~RUMAH SEWA~
Macam yang dah diberitahu before this,
eRin and my pinky minky family diUSIR keluar dari umah sewa ini.
HuhuhuHU.

So dalam tempoh bertendang upss bertenang weoll dah meneropong ke beberapa buah rumah yang terkategori
PencaLonan Rumah Sewa PinK heArt

Rumah A:
Sewaan seorang teman yang skejap- on nak kuar pastu off
so~ klo blink-blank cam nie...susah mau citer

Rumah B:
Bekas sewaan family anak murid yang dah pon berpindah


Rumah C:
Bekas sewaan cikgu sekolahku yang telah diwakafkan kepada seorang lagi opismate ku. dan dipanjangkan kepada Erin

Rumah D:
Masih lagi disewa oleh family anak murid ku tapi bakal dikosongkan.


Huhu banyaknyer erin tulis "anak murid". Nie sebenar nyer hasil kempen dari kelas ke kelas,
"Siapa carikan cikgu rumah sewa, cikgu blanja KFC" hehehe unsur rasuah ker?

okeh balik pada cerita rumah sewa.

Rumah A
~ ku abaikan dulu-susah mao citer ma

Rumah B
~Erin palin suka rumah nie. Masih lagi dalam taman yang sama, dan penting ada line t-pon untukku bertenet. I pengguna stremyX yer. Tapi garaj ala-ala hidup sgan mati tak mau.

Rumah C~ masih lagi kategori OK. tapi tak de line t-pon, garaj okeh muat 2 keter.
Nak g skolah jauh ler sket. (upss pcah rahsia cikgu slalu lambat beb)
Yang paling problem ialah AIR. Air slalu tak de waktu pagi sampei petang. Malam baru okeh.

Rumah D~ rumah yang selesa tapi sewanyer emmmmmMAHAL 2X ganda sewa rumah yang lain.


So dishortListkan
RUMAH A ~KIV

RUMAH B
sebab tuan rumah dier tak mo bagi sewa. Ada jugak ea manusia spesis ni? Mungkin terlajak kaya~

RUMAH C ~emmmmm

RUMAH D
nak dok 4, 5 bulan jer jangan membazir...

*
*
*
*
*
*

*
*
**
so rasanyer pilihanku ialah
RUMAH C
Nak diumumkan di sini bahawa.

1.Bermula bulan 10 nanti kalo erin tak online tu bkan daku merajuk. Tapi no tenet line OK. Tengok ler klo rajin kami masukkan line t-pon. Klo nak harapkan bersiaran dari sekolah erin Malas mengusung laptop. via handset x puas ma~

2. Klo erin tak mandi pagi bkan bermakna erin malas tapi rumahku tak de ayor.

3. Yang paling sengsara ~ cik puteh ku mungkin tidak puteh lagi>

Rajin lagi ke Mr Jep basuh kereta? kalo terpaksa memberus di waktu malam?

(aik knape mr blue lak yang kuar ni? mana cik puteh?)


NTAH ler~
yang pastinyer
aku nak jerit kat bangla-bangla tu
"WOIT CEPAT LER SIAPKAN WEOLL NYER "CUTE CASTLE"
huhuhu blan 3 nanti kener pindah lagi



MalaSnyer Packing BaRang



12 ulasan:

ije berkata...

haha. boleh pulak dia xnk bagi sewakan umah dia. confirm terlajak kaya.

selamat berpindah kak erin. :)

honeylanz berkata...

penat nye bila bab pindah umah ni!!!

zieha berkata...

wah..rumah bangalow teww:)
happy packing:D

mama uzma berkata...

bestnya pindah umah baru...
hihi

s h u berkata...

packing brg lh paling mencabar. hehe. selamat berpindah lah ..heheh

s h u berkata...

packing brg lh paling mencabar. hehe. selamat berpindah lah ..heheh

eRiNsZ berkata...

ije~
tu ler k,erin pon raser gitew.. dorang bli umah saja-saja kot

eRiNsZ berkata...

has:
memang pon has dah ler kne pindah lagi blan3 nt huhu malas

eRiNsZ berkata...

zieha:
itew bookan rumah bunggalow.
itew "bangla" juga ada hikhikhik..

just cute castle jer semi-D

eRiNsZ berkata...

mama uzma:
tak best...
sbab weoll cuma pindah
dari RUMAH SEWA ke RUMAH SEWA yang laen huhuhuhu....


blan 3 tahun dpan baru bleh pindah umah sndri. hyuuhuhuhu penat ag

eRiNsZ berkata...

shu~
mg amat mncabar utk owang yang malas cam k.erin nieh hahaha

EL berkata...

"Bermula bulan 10 nanti kalo erin tak online tu bkan daku merajuk"

huhuhu..statement mahal nih..sah sumer rindu ko..especially aku..cik nuru pun dah x brapa nak update blog jer :-/(nak wat make over ker?heheh)

Tanda Kenangan