CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

03 September 2009

MeKar Kelopak Cinta


Pernah dengar tak tajuk tu?
Dah 2 kali masuk dalam entry "pink heArt"
tapi dalam keadaan blom lepas edah

hehehe
tapi kali nie erin dah berjaya mengKHATAM kan nyer
(alangkah eloknya kalo erin berjaya mengkhatamkan senaskah Al-Quran

SELEPAS 5 BULAN


Best jugak cerita nie... kisah cinta..
cinta seorang PA dengan bos nyer
Memula benci rupanyer CinTa


sepanjang baca novel nie bekali-kali erin gelak besar.
Ayat-ayat dari penulis buat erin geli hati..
Dan ada lak ayat-ayat tu cam pnah jer kami guna.
(upps kena batang hidung sebdiri hehehe)


tapi yang tak brapa bestnyer:
Terlalu banyak kebetulan..
dalam ikatan atau perhubungan antara setiap watak.
cam sesuatu yang mustahil.

dah la tu.. sumer lelaki yang Yaya ni knal sumer syok kat dier.
Part tu yang erin paling tak berkenan.

(skadar komen ikhlas~maaf yer penulis)

emmm apa pon NoVel ni best..
tak rugi beli

dari 5 bintang~ erin bagi 3 stengah

erin tak pandai nak bercerita.
so kalo minat sila beli ye kengkawan.



4 ulasan:

EL berkata...

emm..zmn novel..skang pun layan lgi..tpi plik tol..apsal ler aku skang minat novel thriller..last bli 2 thn dulu kot..Janji Luqman & Mandatori..huhu..

ije berkata...

kak erin.. ije baru berkira2 nak beli novel.. novel ni best ea?

apa lagik novel len yg best?

eRiNsZ berkata...

Lia:
tak minat lak aku novel trill..takoooooot huhu

ije:
novel sumer dah masuk kotak la ije, tak ingat lak tajuknyer...

tp yg tgah in skarang ni novel dr indon kan,
cume k.erin x minat lak. bhasanya gue enggak ngerti..

dS berkata...

Salam perkenalan eRiNsZ,
Terima kasih Kak DS hulurkan sbb eRiNsZ sudi baca n ulas karya sulung Kak DS ini. Insya-Allah, segala teguran akan dijadikan panduan dalam karya seterusnya.

~_~ Dinaz Salsabila

p/s: Kak DS nak minta izin, copy-paste N3 ni kat blog sbg tanda penghargaan.

Tanda Kenangan