CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

14 September 2009

Kad Raya dari Kak Inahar


Thanks kak Ina for da cute IdulFitri card.

Untuk kengkawan sumer, maaf ya mungkin tak ada special kad dari pink heart..
huh.... erin nak berehat. mungkin bercuti lebih awal dari blogging.
Mungkin 1 hari, 2 hari. 3,4, seminggu...
erin tak tahu.
tapi
Perlukan masa untuk berehat.
Tak ada schedule post kali nie.
Ntah.

~Salam AidilFitri dan Maaf Zahir Batin~


*Orang yang TIDAK PERNAH memperkecilkan dan memperlekehkan orang lain, akan benar-benar rasa tersinggung apabila dirinya diperlakukan sedemikian rupa*

Manusia tidah sesempurna mana hingga mampu menjatuhkan hukuman pada manusia lain.

Orang lain tidak mungkin dapat menghakimi apa yang terdetik dihati orang lain.
Hebatkah manusia itu hingga boleh mentafsir apa yang tersirat di hati insan lain?

Atau kamu cuma sekadar mencari salah orang lain untuk menunjukkan yang kamu adalah orang yang TERHEBAT dan TERBAIK.

~MAnusia tiada yang sEMPURNA~
kamu dan saya juga tidak sempurna




5 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

salam rin, oh nak berehat awal ya,,selamat berhari raya.. maaf zahir batin.. hadiah dah pos tau

EL berkata...

ermm.. bz nak berpindah..& prepare baju ek cik erin?..Tpi..apsal quotes bebnyak tu cam merajuk ati jer bunyi nyer..xperlah..take ur time k..Slm Aidilfitri dri aku & hubby

Aman berkata...

the he he hee ... kamu..banyak dosa gan aku... apa pun ..ada tak ..call @ kontek kwn2 masa kat maktab ...atau aku sorang ajer kamu ingat....

Aman berkata...

erin byk tak berubah ....long dah banyak sangat berubah.........waa waaa gemuk dah

lin berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

Tanda Kenangan