CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

03 Mei 2010

no Birthday Party for eisya

Huhh keciwa lantaran Cute Castle masih lagi gagal di duduki dan
keadaan di Rumah Putih ni masih sangat-sangat tidak sengsuei, maka
Tak der Birthday Party untuk eiSya
(huhh ksiannyer)

tak pe lahhh
kiter tukar plan laen plak...

Just small celebration untuk eisya
di Cameron Highland
ok lahh kan weoll bertiga jer

so... walopon small celebration mahu sesuatu yg special untuk eisya
dan bermulalah edisi mengoogle~

.Mau theme snow White.

Dress~
~Dress snow white eisya sudah sampai~
hasil jahitan teman blogger yang sekarang ni sedang bercuti

Ibu cuma nak buat headband untuk eisya


Birthday cake
Comell kan, tapi dah tak sempat nak tempah yang pelik-pelik cam ni
Lagi pon kami bertiga jer

so mau yang lebih simple....
yesss jumpa..Cute gakk kan...
tapi tak ler sampei 3 tingkat..
Mau muntah kek ibu ngan babah eisya...

yang atas nyer jer then... ibu beli crownnn untuk letak atas tu,

Lokasi:~ Cameron Highland
Tempat nyer tak tau lagi... hehehe tepi jalan pon bolehhhh

Tetamu:~ Takde hanya kami bertiga hehehe

Yang penting wajib ader photoshot~ babah ler mr photog nyer..
walou pon kami hanyer mengusung Sony DSC T77 pink itew

tapi harap-harap bunda ku hajah zaliah mau sponser Birthday party untuk cucu nyer ini...
hehe i on jer...
belated pon tak pe... cuti skolah nt i balikkampung hhee3eeee


Tanda Kenangan