CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

03 Mei 2010

no Birthday Party for eisya

Huhh keciwa lantaran Cute Castle masih lagi gagal di duduki dan
keadaan di Rumah Putih ni masih sangat-sangat tidak sengsuei, maka
Tak der Birthday Party untuk eiSya
(huhh ksiannyer)

tak pe lahhh
kiter tukar plan laen plak...

Just small celebration untuk eisya
di Cameron Highland
ok lahh kan weoll bertiga jer

so... walopon small celebration mahu sesuatu yg special untuk eisya
dan bermulalah edisi mengoogle~

.Mau theme snow White.

Dress~
~Dress snow white eisya sudah sampai~
hasil jahitan teman blogger yang sekarang ni sedang bercuti

Ibu cuma nak buat headband untuk eisya


Birthday cake
Comell kan, tapi dah tak sempat nak tempah yang pelik-pelik cam ni
Lagi pon kami bertiga jer

so mau yang lebih simple....
yesss jumpa..Cute gakk kan...
tapi tak ler sampei 3 tingkat..
Mau muntah kek ibu ngan babah eisya...

yang atas nyer jer then... ibu beli crownnn untuk letak atas tu,

Lokasi:~ Cameron Highland
Tempat nyer tak tau lagi... hehehe tepi jalan pon bolehhhh

Tetamu:~ Takde hanya kami bertiga hehehe

Yang penting wajib ader photoshot~ babah ler mr photog nyer..
walou pon kami hanyer mengusung Sony DSC T77 pink itew

tapi harap-harap bunda ku hajah zaliah mau sponser Birthday party untuk cucu nyer ini...
hehe i on jer...
belated pon tak pe... cuti skolah nt i balikkampung hhee3eeee


3 ulasan:

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

tak pe...may be next time k...leh kiter join sekali...ape pun happy birthday untuk princess erin yang tomei

eRiNsZ berkata...

thanks a lot dear~..

lin berkata...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

Tanda Kenangan