CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

01 Mei 2010

Perkembangan cuteCastle..

Jomlayan citer kitorang nyer "Cute Castle"
terima kasih kepada semua encik-encik Bangla n indon yang berusaha mendirikan CuteCastle itew..

huhh.. banyak yang kureng berpuas di hati ini..
hancur harapan ku nakkan DAPUR PINK kerana.. mozek nyer oren huhu
(kener fikirkan altenatif ke 2)

dulu Mr Jep tanya kat pemaju "Bila siap umah ni''
jawabnyer: "Bulan 3"

huhh taun lepas kater januari 2010
pastu Mac 2010 lakk..

tapi cam MEMANG TAK BOLEH PCAYA
tengok la keadaannyer..

Harapan weoll boleh la siap before MEI..
Blehh nak buat celebration berganda-ganda-ganda kat Cute Castle
tapi harapan semakin hancusssss muhahahaa

Living yang emmm kcik nyer~

~dinning~ ol la..


dan tanah yang emmm kera nak kangkang pon malu~
tgok arrrrr
tapi bersyukur lahhh dengan apa yang ada~
dan tidak lagi diusir oleh tuan rumahhh~huhhhh


eisya yang hepi dapat bilik sendiri~

~Skarang dalam proses mengumpul material untuk "Cute Castle" banyak rm yang terbang tu blom masuk deco-deco yg kekecik lagi~

dan mood untuk "Cute Castle" sikit terkurang kerana weooll ader satu citer-citer untuk memilikki:
"Cassa Chinta"
~ wahhh tak beli baju baru lahhh aku nanti



2 ulasan:

nurazimah / Imah berkata...

oklah tu....bersyukurlah...at least dah ada rumah sendiri...kat mana rumah tu???imah follow tau..

eRiNsZ berkata...

follow imah jugak..
kat gua musang ni ha... meh arr jln..

Tanda Kenangan