CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

08 November 2010

meronda ke i-City Shah Alam

Lepas menyoping lampu-lampu and kipas untuk "Cute Castle"
mau check in hotel la kan...
Mr Jep mau area Shah Alam or Klang so
mengoogle hotel:


on d way nak sampai ke hotel tu nampak ler kelibat pokok kaler-kaler dari tepi highway
ohhh pokok di cita pokok lampu-lampu yang datang
heheh pada hal aku dah survey awal-awal lagik


check in kat
Prescott Hotel Klang

then rehat-rehat...betulkan urat-urat pinggang
MR Jep mau dinner~ sappedek time la...
and lepas tu baru ler weol ke i-City niehh
almost kol 11 la jugak

member blogger kate FREE tapi masa nak masuk tu ader budak bagi kupon RM10 per enty.. umanghai bukan free ke? budak tu ulang lagi: "10 hinggit" aku: konpius sambil hulur jer la RM 10 tu..


Masuk dalam snap snap gambar ngan pkok lampu-lampu tu..





da bomb kan mak buyung niehh~







Eisya lak sangat-sangat tak de mood
dah letih sangat la tu..
kesimpulannya: kami sumer letih sesangat so mood bergambar pon memang sangat kureeeeeeeeenggggggggggggg...
Rase cam kalo RM 10 tu memang hampeh tak berbaloi langsung.. kalo free bole la diterima akal.
bukan de permainan aper pon.. just pokok-pokok lampu LED


Balik hotel erin baca balik vocer yang dapat lepas bayar RM 10 tu..
cettt rupe nyer cash vocer..
kita bleh beli kat dalam i-city tu dengan RM 10
kat kedai lampu menan yang fancy-mancy tu or kat gerai makanan

Cettt SUDAH RUGI ~ SEPLOH RINGGIT
(tapi erin TETAP nak marah kat budak yang bagi vocer tu)
Patut nyer dia kate la: "ni cash vocer kak" boleh reedem beli barang kat dalam.

Ni tak dia kater "parking"
~AKU MARAH~


dan ni tips untuk mereka yang mau meronda di i-city
  1. ~best kalo couple-couple kot..lepak-lepak tgok skrin besar
  2. ~pergi in group ramai-ramai baru happening
  3. ~bawak camera.. paling koman compact digital camera. h/p tak cun
  4. ~kalo berfamily.. pastika anak anda berada dalam mode: mau gedik grdik possing. kalo tidak lupa kan jer la.
  5. Anda dan Suami suka bergambar dan tidak keletihan di hari itu. ( Jangan pergi i city lepas balik dari shopping-mopping yer)

Set dalam kepala pergi i-city untuk bergambar ngan pokok-pokok yang ader LED jer...
jagan verangan mau theme park or tengok showcase sgala bagai...
ENJOY YOUR DAY


2 ulasan:

Joy berkata...

haah..now dah kena byr per entrance rm10..tp best la pg situ..jalan-jalan ambik angin mlm kan..

eRiNsZ berkata...

best gak klo duk relax-relax...
+ mood anak baek heheh

klo tak mak nyer la yg jadi moody waaaaaaaaa

Tanda Kenangan