CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

25 November 2010

Perempuan Mengandung dan toilet

Korang tentu tau kan...
PEREMPUAN MENGANDUNG DAN TOILET
MEMANG TIDAK DAPAT DIPISAHKAN

nak-nak lagi bila kandungan dah semakin membesar
laju jer raser nak terkucil tu..

Kalo time duk sesenyap kat rumah tu takpe la jugak
tapi time travell kekadang memang MASALAH NEGARA lahh

bagi yang cerewet tahap gaban lagi ler susahnyer untuk mencari toilet idaman hati.
Pepaham la toilet kat Malaysia ni punyer tahap KEBERSIHAN nya.

dan alkisahnyer....
hari Isnin lepas perjalanan dari Bukit Ibam ke Gua Musang
cam biasa lah singgah cari toilet 2-3 kali dan destinasi seterusnya ialah
PETRONAS CHEGAR PERAH, LIPIS
bukan mau cerita berapa bintang mau bagi sama itu toilet..
pepaham jer la keadaan nya..
nak kata OK tidak nak kata KO pon tidak

Musim cuti sekolahkan..
ramai lah orang-orang yang berhenti untuk melepaskan hajat kat toilet
Maka beratur la mak buyung ni...( i la tu)
sampai ke luar pintu toilet tu...
lama la jugak..lepas sorang-sorang-sorang..

dalam tu ada 2 toilet yg boleh guna..
kira lepas toilet A keluar yang beratur depan masuk toilet A
kalo toilet B keluar.. yang depan masuk toilet B
(sistem yang senang~adil bukan)
tak payah cakap pon orang-orang pompuan ni bleh paham..

Kat barisan depan Erin ni ada lah 2 orang lagi
SEORANG MAKCIK ~makcik ni sakit perut giler-giler ko...kesian lak aku nengok tapi masih lagi berhati waja untuk beratur.. (sila tepuk tangan)

SORANG LAGI BUDAK dalam darjah 4 kot..

then baru lah erin yang cantik molek mengusung perut 7 bulan..


YANG AKU HANGIN 1 BADAN TU
tetiber datang sorang pompuan mengandung ala-ala erin jugak kot dalam 7 bulan kot, ngan anak dier umur dalam 8 taun menonong jer potong barisan..

Kebetulan plak Toilet B tu orang baru keluar..
mak aiii cantik nyer ko punyer muka..
ko ingat main touch n go ke..
terus jer POMPUIAN MENGANDUNG tu masuk ngan anak dier.

Sakit Atie aku
aper AKU NI HALIMUNAN KAH?
tak nampak ker orang yang tengah beratur ni????? $h!##
Makcik yang sakit perut tu pandang jer kat aku sambil buat muka sedih..
Cettt,...

Ini massage untuk pompuan mengandung itu:
WOI Cik Kak, timbang rasa lah sikit kalo ko nak terkucil pon.. tengok-tengok la orang lain jugak..
Masalah kita sama jer... malahan ader lagi orang lain yang lebih memerlukan pon sanggup ikut law...
Jangan gunakan perut besau ko tu untuk dapat lesen besar...
Dalam ati aku menyumpah.. mau ko branak nanti 8 kali terkucil ~ jahatkah?haha
Cuba ko bayangkan apa plak yang makcik sakit perut tu sumpahkan?

Mintaklah aku dijauhkan dari SIKAP_SIKAP SELFISH sebegitu..

pssstttt aku sempat tengok plat keter dier "D" klate maghi tu..
VIOS KALER HITAM mujur aku tak ingat full plat number...


7 ulasan:

mummy_ayu berkata...

wah..kalu ayu pun hangin..main potong que ajer..

eRiNsZ berkata...

mg hangin sangat pon...
rasernyer sumer yg beratur tu dok biru muka mnahan nak terkucil tup tup sonang bonar... cik puan sri tu potong muhaihai.... mau tak hangin...

Ummi Azyyati Hj Mohd Nor berkata...

azie-

Erin aku lak yg geram..aku pernah rasa!!..jelingan maut aku bgi!!..siap aku ckp "KURANG AJAR"!!..

eRiNsZ berkata...

zie~ aku ni pkai ngandung jer kot bringat sket hehehe

tp mg cukup tak puehh ati..

Iela Fazielah berkata...

mmg kuweng ajor itu pompuan.... kalau ila mmg sedas ila sound xhingat punyer...!!!

Iela Fazielah berkata...

mmg kuweng ajor itu pompuan.... kalau ila mmg sedas ila sound xhingat punyer...!!!

eRiNsZ berkata...

ila~ erin ni pon buat muka bengkek jer...
mg molot rngan jer nak sound huhuu

Tanda Kenangan