CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 Januari 2011

Busy nyer aku di 2011


Haluuuu........
Cikgu Pink kureng sihat sket la...
tak smpat nak buat entry
CIKGU PINK demam + batuk
huhuhu adakah ini demam bukak skolah huhu...

so sayer mau banyak berehat yer kengkawan
~kepala mulai memberat seiring badan yang smain memboyot..

memikirkan keBUSYan yang bakal melanda di tahun 2011

1. Dah tentu ler keBUSYan di sekolah..
Awal-awal tahun kan tugasan baru banyak yang menanti.
Meeting pon kompem sederet nyer lahh (perkara biasa setiap tahun) ooohh takkan mau berehat saja sambil di sajikan gaji yang membuto kan hehheeh

2. Mau pindah ke Cute Castle!
Edisi perpindahan yang terdeley.. dlam blan januari ni kot bakal berpindah sepenuhnya.. biarpun banyak lagi yang belum terSETTLE di situ...
Mana nak mngecatnyer...+ porch ler segala bagai mak nenek lagi.. huhu
AKU MALAS PIKIR.
Cuma sekarang secara berdikit-dkit Erin memPacking dang menKOTAKkan barang-barang.
SUNGGUH PENAT aku menaip semuanyer...

3. Mau BERsalin
Bukan bersalin kuku.. tapi menambah ahli keluarga (^_^)
erin nyer due date 13/02/2011
tapi skarang sudah mula sakit-sakit pinggang segala bagai
huhuhu adakahh??
Nampak nyer perlu packing beg hospital secepatnyer.
Tapi tiada semangat kerana~edisi menyoping baby item masih belum sepenuhnyer perfect huhuhu

~yang pasti nyer bakal bercuti selama 3 BULAN~
semoga tidah bodoh apabila masuk kerja nanti heheeh..
(mungkin boleh berlakon ala-ala cikgu baru heheheh)

Okehhh cukup..
kalo nak cerita esok pon tak abes
DAKU mAU BEREHAT







6 ulasan:

aku.mamalia.wanita berkata...

semoga selamat bersalin eh.. happy new year, happy new baby.. hehehe

Aku Ibu Muda berkata...

semoga selamat semuanya :) best tu dapat cuti 3 bulan...

Terkini: Boleh ke Solat macam ni? Mazhab mana ye?

CuTeMiUt78 berkata...

eemmmm memang pack jadualnya.. apapun semoga di permudahkan semuanya...

Emy Omar berkata...

sama la..saya pun dah mula sibuk bila back to school season 2011 ni mcm biasa awal tahun kan

Iela Fazielah berkata...

cikgu erin... cantiknyer rupa blog baru..berkenan sgt!!!..nak due bersalin dah ea.. cpt2 soping bj baby n pindah rmh.. mesti best berpantang kat rmh baru!!

azura samsuddin berkata...

jg diri leklok tau erin, x lama je tuh nak due..

Tanda Kenangan