CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

23 November 2011

Baju dan Tudung untuk Arabic Night



Haluuuuuuuuu si cantik..
Ader yang tanyer kat mana erin sewa busana untuk Arabic Night SK sri Wangi..
Ngeh ngeh ngeh...



Koleksi sendiri ajer sebenarnya..
Budget takde nak sewa or nak beli baju baru..
almaklum ler dah hujung-hujung bulan.
So bukak jer almari and DIY aper yang patut..
Okey jubah ni sebenarnya jubah yang mama beli dari Mekah.
memang tak pernah pakai pon. sebab saiz nya macam tak berapa kena.
Labuh okey tapi bahu mak aii besar (saiz m tu)
nak hantar kat tailor suruh alter tapi asyik terlupa jer..huhuhuhu

untuk meng upkan lagi jubah putih yang nampak sweet sweet ni erin tambah siket labuci kat tangan.
sebenarnya lengan dia tak ada carf. Lengan dia biasa jer.. daku guna segala benda yang ada dalam kotak jahit tu...
hihi then belt kat pinggang tu pon DIY tau hihihihi..
tapi tak pakai pon masa pegi dinner, sebab tak selesa..


shawl RM 8 dari butik LAMBAK lllalalalallala pasar lambak (pasar minggu) wehh..
belit ikut suka hati ..

then tambah tutup mulut ala arab la konon..
yang ni pon DIY. guna perca kain organza then di glu kan ajer dengan labuci..


siap..
hihihi tak menang 1st prize pon
dapat saguhati jer lalalalallala
tapi gembira ngalahkan orang menang best actress hihihi


hodoh ker cantik ker.. terpulang pada diri sendiri
and kalau berani buat ajer..

hajat hati memang la mau yang begini..
tapi mau Mr Jep ikat aku tak bagi keluar lalalallalla


4 ulasan:

UMMI FARIS HAIKAL berkata...

cantik..kretip ok kamoo!

eRiNsZ berkata...

ummi faris~ kena kreatif tatkala atm card sudah tak aktif hihiihihi

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

pheeewwiiit..
comel la cikgu..
tertuko nnti ngan anak murid...
heheheh..
kecik molek aje.. =)

azie berkata...

patutlaa aku tgok mcm gaya arab...cayalahhh!!!

Tanda Kenangan