CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

21 November 2011

SK Sri Wangi ~ Arabian Night

okey cerita hari Rabu malam khamis
pada masa dan lokasi yang sama... dengan Zul Remy tapi belom ketemu sama kamo
hahahaha.

Okey encik Remy pada ketika kamo bermuram durja di Kesedar Inn,
cikgu-cikgu Sri Wangi berhavoc ala-ala Arab di Arabian Night ~ sempena jamuan akhir tahun.
Kalau kamu nampak pak Arab and mak arab sesat di malam itu... mungkin aku la tu
(maybe la ko tak nampak sebab colour aku pon ala-ala malam kan?
(cetttt)
Cikgu pink not in pink that night larr...
mentang pink lover~ takkan pink manjang kan?
so hari tu my busana:
cream goldish and yellow in colour



Sangat happening...
dan pening ngeh ngeh ngeh
sok wehh tengok cikgu-cikgu dressing bagai.
no skema-skema~ sesekali melepas angin hihihihihi
siapa yang mencadangkan idea giler babas Arabian Night ini?
ha......cer teka.... well.............
welldone.

Yang penting MC hari tu memang da vass la..
Sakit molot duk bergelak tawa...
(nyesal tak bawak videocam)

Acara yang simple.. just makan-makan and cabutan bertuah
tapi memang super Best ~cayalah
ni antara gambar yang daku cilok dari fb SK Sri wangi
hhihihi...
cabel camera aku hilang lagi lalalalalalalal
(sebenar nya malas nak cari)



Ni geng cikgu-cikgu lelaki ala-ala taliban pon ader,
cam tok kadi pon ader, cam ajk masjid nak pi tangkat orang khalwat pon ader,
hentam la labu.....


ni plak gegirl yang sporting aww...
cun and malatop cayalah..


okey..
next entry will be busana ala Arab cikgu pink.
(haelehh budget artis jer)
ngeh ngeh ngeh





4 ulasan:

MulutPayau berkata...

suke...suke...suke...tahun depan tema yg lebih menarik lagi...

eRiNsZ berkata...

wokehhh smestinyer lebih da vasssssssssss

wan nurul hezrina berkata...

mana baju pink nya pinky?huhu

Tanpa Nama berkata...

x pakai baju ikut tema pun

Tanda Kenangan